6 начина да привлечете късмета в дома с помощта на фъншуй

Добавете цитрин
18 окт 2021 23:45, Михаела Лазарова
8
6 начина да привлечете късмета в дома с помощта на фъншуй
Снимка: Istock

Фъншуй може да ви помогне да подобрите живота и енергията си. Подредбата на дома според стандартите на тази древна китайска наука може да допринесе за подобряване на материалното и емоционалното ви благосъстояние. Цялостната идея на фъншуй е да създаде по-благоприятна атмосфера в дома, която да направи енергията не само в него, а и в самите вас по-позитивна.

От значение е как ще подредите дома си, какво ще поставите като акцент в него, какъв ще е изборът на цветове и материали.

Фъншуй помага в различни аспекти от живота. Ако искате да имате по-добро материално и същевременно емоционално благосъстояние, ето как трябва да подредите дома си.

Открийте и активирайте зоната на богатството

За да откриете зоната на богатството в дома ви, застанете на прага на дома си и се обърнете навътре с лице към вътрешността на дома. Крайният ляв ъгъл на дома, погледнат от тази гледна точка, е зоната на богатството. За да я активирате и за да ви носи тя и изобилие и просперитет, украсете я със зелени растения, поставете в нея елемента дърво, който се свързва с успехите в материалното състояние и растежа, новото начало.

Отглеждайте дървото на парите

Дървото на парите ще ви помогне да насочите енергията към подобряване на материалното ви състояние и постигане на повече успехи. Поставете го в зоната на успеха и просперитета.

Боядисайте входната врата в червено

Входната врата е съществен елемент във философията на фъншуй. През нея енергията навлиза в дома ви и го изпълва, протича през него и излиза свободно. Изборът на цвят за входната врата е от решаващо значение за това дали ще имате материални успехи или не. Червеното е цвят, който привлича благата, помага за трансформиране на енергията и прави така, че материалното състояние в живота ви да се подобри с лекота.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
8
 
! Отговори
Шкумбата преди 1 месец
Фън-шуй, са го измислили китайските крадци, за да им е по-лесно в тъмна стая.
4
7
 
6
 
! Отговори
Сандански преди 1 месец
214 заминаха с 5000 нови, те за ФънШуй ми говорят.Идете да се ваксинирате, да Ви се мочам във фъншуя.
3
2
 
3
 
! Отговори
До Фънхуй от Експерт преди 1 месец
Коригирай си името. Вместо "ъ" - "а". Може също така да разделиш двете срички с тире, защото ако ги раздалечиш с един празен интервал, ще те баннат. Но ако следваш съветите ми, има шанс да направиш впечатление и да те запомнят.
2
0
 
13
 
! Отговори
Седмо, но най-важно преди 1 месец
Постарайте се да получите добра квалификация и да си намерите добре платена работа.
1
2
 
10
 
! Отговори
фънхуй преди 1 месец
фъншуй не работи. Автора на статията дори не може да де смислена дефиниция на думата енергия. А суеверията на въшлясали китайски ceляци няма как да ви помогнат в живота.