5 знака, че той не е сродната ви душа

Колебаете се в каква посока върви вашата връзка
11
5 знака, че той не е сродната ви душа
Снимка: Istock

Какво е сродната душа за вас? Когато става въпрос за любов, всеки я търси. Понякога сме толкова влюбени, че се заблуждаваме, че сме я намерили. Има знаци, ясно показващи дали партньорът ни е сродната ни душа или си губим времето в заблуда. Вижте кои са.

Имате усещането, че не можете да разкриете истинското си Аз пред него

Това е първият признак, че мъжът до вас не е сродната ви душа. Прикриването на емоциите и мислите, само за да се харесате, е признак, че това е човек, който не би ви приел с вашите недостатъци и вие го знаете. Истинската сродна душа ще види всяка част от вас, дори несъвършенствата и ще ви приеме заедно с тях. Пред нея няма нужда да сте някоя друга и ще усещате, че не се налага да играете роли.

Не е отворен пред вас

Когато мъжът, с когото имате връзка, не показва емоционална близост, това определено означава, че той не е сродната ви душа. Но и нещо повече – няма желание да задълбочава връзката си с вас. В нова връзка ни трябва време, за да се опознаем, но с времето или се отпускаме и допускаме човека до себе си по-близо, или не. Усещането обаче, че срещу нас е сродната ни душа ни дава сигурността да споделяме, да се доближим още повече един до друг.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
8
 
1
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Бой сек***с и српска музика да бе мисли за глупости душа нема:)))
6
5
 
2
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Знак номер 6: туря го на сестра ти.
5
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя ви е сродна душа само докато има полза от вас. От теб се изисква да и осигуриш всичко, а тя да влезе по пантофи и да се настани на дивана. След като ти си дал всичко тя идва и ти казва че сте сродни души, хахахаха. И тогава започват нейните првтенции, главоболия, проблеми и навиквания. Вече не сте сродни души, а ти си и задължен до гроб. Не мерси съм.
4
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А някои още търсим сроднитебси души...
3
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колебания нема букви да го наречем тежал приот от живота и когато му дойде времето си гушкам мацката от бг ама изопщто без да се Колебая Вапрос на време кото обича чака товар целувки
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде даа не обиждаме но настина некои ннещта са глупости поне за мен работа се
1
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе уж не сме сродни души пак всяка сутрин плюеш а вечер обичаш вай аман АзАз си обичам мацката във бг пак казвам АЗ със главни букви причината да казвам АЗ е навик а и сме живели дълги години със АЗ и това значи че Толстой съм АЗ и това значи че още не съм обвързан и затова съм Аз а слеткато се съберем със мацката от БГ щте станем ниеее целувки намиранке приятелска целувка разбира от АЗ,,,😍