10 причини да не чакате мъж, който излиза с друга жена

Рискувате да пропуснете щастието покрай себе си
27 ное 2021 23:00, Михаела Лазарова
51
10 причини да не чакате мъж, който излиза с друга жена
Снимка: Istock

Любовта невинаги е лесна. Но когато я има, вероятно ще се борите за нея. Друг е въпросът, ако любовта е едностранна. Тогава нещата стават още по-трудни, но не за друг, а за вас самите. Ако сте изпадали в ситуация да сте влюбени в мъж, който обаче се среща с друга жена и сте го чакали да вземе решение с кого да продължи – спрете да си го причинявате. Колко още ще чакате да се раздели с нея и да дотича с широко отворени обятия при вас – седмици? Месеци? Може би години?

Едностранното влюбване е едно от най-трудните преживявания в любовта. Но добрата новина е, че не е непреодолимо. Ако проявите сила и любов, но не към кого да е, а към самите вас, ще успеете да се справите с това. Не е лесно да се отдалечите и оттеглите от някого, към когото имате чувства, но колко още трябва да се измъчвате, за да разберете, че не си заслужава?

Има много причини да спрете да се измъчвате и да преустановите тези токсични отношения, които са и едностранни на всичкото отгоре.

Ето 10 причини да спрете да се фокусирате върху мъж, който излиза с друга жена.

1. Ако той наистина ви харесваше, щеше да излиза с вас, не с друга.

2. Карате себе си да изглеждате зле в очите на другите. Ако мислите, че приятелите и близките ви не виждат, че се измъчвате, грешите. Надали някой, който ви обича, е съгласен да ви гледа как страдате, чакайки и надявайки се този мъж да ви обърне внимание. Не се унижавайте.

3. С това поведение отблъсквате мъже, които наистина биха искали да бъдат с вас. Но ако не освободите съзнанието си за тях, ще изпуснете шанс да бъдете истински щастливи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


51
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз специално не искам проблеми от побеснели съпруги, гаджета, роднини, влюбени и др. обладани от ревност. Нито искам да вкарвам някого в такива драми. Моите проблеми и отговорности са ми достатъчни.
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Jeni kpito jiveyat na so ial pensioneri i taka natatska sas teh nema razvitie daje mpje da ti ebat maikata za pari a tezi deto imas razvitie ti lazyt åo nervite takace ako ne darja sitociya vav moi race vsicko e vazdoh pod nalygane osobeno ako pazela e mrasen vav carvata
20
2
 
7
 
! Отговори
с. Подуяне преди 1 месец
Редно е и да напишете статия: 10 причини да не чакате жена, която излиза с друг/а мъж/жена"!
19
3
 
6
 
! Отговори
Шарен свят преди 1 месец
Надежди за мъж, който е обвързан - това не са само напразните копнежи на кротко и наивно момиче. Хиляди хитри и безскрупулни лисани се облизват за чужд съпруг или чуждо гадже, само защото са си направили сметката, че той би могъл да им бъде изгоден партньор. Всеки от нас знае истории за нахални жени, успели чрез подли ноомера да съсипят нечия връзка. Има и много други варианти на ситуацията "Той /тя/ си има гадже,но аз усещам, че там нещо куца и има шанс да превзема това гадже."
18
6
 
14
 
! Отговори
Huseyn до анонимна преди 1 месец
Българският мъж от по-старото поколение не държи на патриархата. Ако държеше щеше да се вземе в ръце, да се грижи за жена си, да не я пуска да работи в чужбина, докато той тук си живурка. Той държи да има кой да му слугува вкъщи, да има заместител на мама. Останалото мъжество е за форума на днес. В реалният свят мъжлетата от по-младото поколение са по-ниски от тревичката пред жена си. Съгласни са на всичко. Смятат, че това е правилният подход. И хоп, жените им показват повече мъжество от тях.
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има ли някой под 80 години в България, който да помни" що е то патриархат?" от първо лице?:-)))
16
2
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 1 месец
nikoga ne myaga sled jenna i sled avtobus idva sledvastiya sledvastata
15
2
 
6
 
! Отговори
един преди 1 месец
Анонимен е прав за патриархатът - спомням си И. Раева в някакво предаване как превъзнасяше патриархатът, без да се досети, че при него друг път щеше да си развява голите къъъълки по света, имаше да си стои в къщи и да мие краката на някого!
14
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Защо си мислите, че патриархатът е нещо кой знае какво хубаво за мъжете - ами че при него да не си въобразявате, че освен патриарха някой друг има изобщо някакви други права? Това е система от сорта - като говориш с мен, ще мълчиш и няма нищо общо с нашия модерен свят, където можеш да ходиш и работиш каквото искаш и т.н?
13
2
 
9
 
! Отговори
анонимна преди 1 месец
Като чета тези коментари, проумях защо 90% от мъжете държат на патриархата - ами точно за да си разиграват коня! На тях им е крайно удобен с доживотни привилегии, само защото са мъже, а жените напълно зависими от тях, какво по-хубаво, поне в къщи ще имат някой който само ще вика да, господарю, защото навън трябва те да викат на някой друг да, господарю........
12
3
 
5
 
! Отговори
Боряна преди 1 месец
А, ако има голям банан?
11
3
 
9
 
! Отговори
анонимна преди 1 месец
До жена - не си правете труд да обяснявате - тези не им стига акълът, че като си разиграват коня, жените им не правят същото. Като че ли изневеряват единствено с госпожици и млади момичета, дето направо си падат ужасно по подобни, а не със същите омъжени жени като техните?
10
6
 
10
 
! Отговори
жена преди 1 месец
До какво искат жените - искат това, но отзад напред. Както вие търсите почти само хубавици, тъй и ние търсим почти само пари. По темата - всички коментари са в дух жени трайте си, когато си разиграваме коня, иначе ще стоите без мъже. Да, ама не. Живеете в по-миналия век и там ще си останете. Ако си въобразявате, че сме умрели да ви перем н.........е ***, нещо страшно се заблуждавате.
9
3
 
6
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 1 месец
До какво искат женмте// Ама и Вие какви жени познавате.Иначе изказването е семпличко и в типично българо-ГеДенератски стил
8
6
 
11
 
! Отговори
какво искат женмте преди 1 месец
Жените искат 3 неща - яко друсане, леко уважение, и яко мангизи. Толкова.
7
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хубави съвети към момичетата. Разбира се, останете сами, вземете си котки и умрете в самота.
6
6
 
10
 
! Отговори
Асан преди 1 месец
Ако си грозна и дебела ше чакаш :)))
5
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Истнкися мъж има купчина пари, спи с 5-6 различни, дето му се мотат из къщата и даже и имената им не помни, щото ги менка през година-две!
4
5
 
18
 
! Отговори
КОВИД Ваксиниран преди 1 месец
и да ме чакат и да не ме чакат, самолета вече не излита след 3-тата ДозаБустер съм Майкро и Софт!
3
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-добрите мъже винаги са с по няколко жени, те го знаят и са съгласни да е така. Все пак най-доброто трябва да се споделя с всички.