10 комплимента, които мъжете биха искали да чуят

Изтъкнете възхищението си
11 яну 2022 22:40, Михаела Лазарова
15
10 комплимента, които мъжете биха искали да чуят
Снимка: Istock

Свикнали сме да смятаме, че жените са тези, които обичат да получават комплименти. Мъжете обаче имат не по-малка нужда от тях. Мъжкото его има нужда от одобрение и повдигане. Най-ценни са комплиментите на нежната половинка до мъжа. Ако той знае и усеща, че тя го подкрепя, харесва, обича, гордее се с него и не се страхува да му го каже, той би бил най-щастливият мъж. Когато мъжът се чувства оценен, той е готов да даде всичко от себе си за връзката, а това е важен фактор за добри отношения и хармонията между партньорите в двойката.

Кои са комплиментите, от които мъжете имат нужда и с които можете да изразите обичта, гордостта и възхищението си към любимия мъж?

1. „Гордея се с теб.“

Вероятно не съществува мъж, на когото да му е неприятно жената до него да се гордее с него. В природата на мъжете е да търсят и искат да получават одобрението на жените до себе си. Най-доброто, което можете да дадете на мъж като комплимент, е да изразите гордостта си с него. Похвалете го, когато е постигнал нещо. Не отминавайте успехите му, защото това е от изключително голямо значение за мъжете.

2. „Харесвам приятелите ти.“

Приятелите са повече от семейство. Те са хората, които съзнателно избираме да бъдат до нас в хубави и трудни моменти. Ето защо е много важно да не критикувате приятелите на мъжа до себе си, а дори да ги хвалите. Ако казвате на половинката си, че харесвате приятелите му, това ще го направи много щастлив.

3. „Прекарах си чудесно.“

Ако мъж ви е извел на среща и се е постарал да ви изненада, да ви накара да се чувствате комфортно, погрижил се е да се забавлявате, не му спестявайте комплиментите за това. Той ще очаква да види и чуе мнението ви за прекараното време заедно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
7
 
11
 
! Отговори
Джони преди 2 години
Какви комплименти какви 5 лева. Жените в днешно време са уникални егожентрици, нарцисисти, използвачи и манипулатори. Ако не бяха мъжките пориви и нагон щяха да се сблъскат с жестоката реалност, с която мъжете се сблъскваме ежедневно.
4
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-големият и единствен комплимент: "Ау, колко ти е голям!" Останалото са врели-некипели.
3
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще има да чакат...мъжете не могат да ценят нищо, освен секса и повечето не заслужават комплименти.Дори когато изглежда, сякаш си намерила принца на мечтите си, след време показват истинското си лице на демон. Мерси!
2
3
 
7
 
! Отговори
Пурпурна Суперзвезда преди 2 години
Аз и да не ми го казват си го знам! Жените щом ме видят влажността им яко вдига нивото!
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много си умен. За мене това е по-важно от размера.