Коя зодия е най-стабилна за любов и приятелство?

Родените под тази зодия са големи дипломати в комуникацията
22 яну 2022 11:53, Михаела Лазарова
16
Коя зодия е най-стабилна за любов и приятелство?
Снимка: Istock

В зодиака има 12 знака и всеки един се отличава с нещо положително или отрицателно от останалите. Но има един знак, който е дипломатичен, носи добротата в себе си по природа и според западни астролози, родените под него са най-добрите в зодиака.

Това са представителите на зодия Везни. За тях е известно, че не са конфликтни личности. Точно обратното, те са спокойни и уравновесени хора, имат си достойнство. Уважават себе си, показват на другите, че им е важно да бъдат уважавани и не пристъпват личните им граници. Родените под знака на Везни умеят да разрешат мирно всеки конфликт и спор. Ето защо те често биват търсени от близки и приятели в сложни ситуации за съвет.

Още едно ценно качество, доказващо, че Везните са най-добрият знак на зодиака – талантът им да си замълчат навреме, за да не кажат твърде много. Вероятно благодарение на това Везните толкова лесно създават нови познанства и винаги се чувстват комфортно със себе си. Ако ви трябва помощ, те няма да се поколебаят да се отзоват. И за разлика от останалите представители в зодиака, Везните не очакват нищо в замяна.

С тях винаги е забавно, но вие трябва да го знаете, ако в близкото ви обкръжение има човек роден под този знак. Шегите им са интелигентни и фини, без да засягат нечии чувства. Но Везните си подбират старателно хората от близкия им кръг.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това е измислено от някоя везна. Свободни съчинения на тема как сами да си правим комплименти.
9
1
 
0
 
! Отговори
Звигойн Фон Дьо Тен преди 3 месеца
Зодия Дебелото дърво съм
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тук пише, че са естети и винаги търсят красивото, но този, който изтърва хубавото момиче в крайна сметка се ожени за една ниска и дебела, при това не по желание, а защото ловко го подлъгаха така, както си заслужаваше и стана за смях заради баламурщината си. Вярно е, че този същият много се грижи за комфорта си, но другият "Везни" винаги е бил много немарлив и откакто остана без родители, живее буквално като с.к.от и превърна в б.о.к.лучарник апартамента, който наследи от тях.
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
- Продължение - Другият "Везни" се държеше грубо с м.а.йка си и със сестра си и не веднъж демонстрира неуважение спрямо приятелката си по начини, накърняващи нейното достойнство и чувствата й, а тя беше едно от най-кротките момичета в групата ни, според мен беше и най-хубавата. Затова не се учудвам, че тя се отдръпна от него. За разлика от другия "Везни", този наистина се опитваше да урежда конфликти по мирен начин, но го правеше от страх. И двамата правят услуги само ако очакват облага в замяна
6
4
 
3
 
! Отговори
Имах двамаСъстуденти преди 3 месеца
"Везни", и двамата синове на професори, бяха пълна противоположност на написаното. Единият таеше в душата си необяснима злоба и имаше навик да подвежда приятели по всякакви поводи - да разчитат на него, а после ги изиграваше и злорадстваше. Беше като зомбиран от възхищение само спрямо един много простоват и доста по-възрастен от нас, хем комплексиран, хем се опитваше да се отнася към всички момичета като към от.ре.п.ки. Другият беше грубиян спрямо най-близките си роднини и спрямо гаджето си,
5
2
 
1
 
! Отговори
Съботник преди 3 месеца
Аз съм съботник и виждам в сънищата си починалите или душите на тези които предстоят да починат!
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Се стига с тези глупости спирам да ви чета простотиите
3
4
 
4
 
! Отговори
Име преди 3 месеца
Пълни глупости.
2
5
 
6
 
! Отговори
Не ни интересува преди 3 месеца
Не сме зодии!
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Жените Овен са най добри,с тях секса е див и животински.