Типове мъже, които са загуба на време

Ако мъжът ви се струва глуповат, това ще бъде проблем
20 фев 2022 15:11, Михаела Лазарова
23
Типове мъже, които са загуба на време
Снимка: Istock

Срещите са необходимост в търсенето на любовта. Те са начин да опознаете човека срещу себе си и да прецените дали връзка между вас е възможна. По време на срещите невинаги можем да познаем какъв е характерът, каква е личността на партньора ни. За това се изисква време, а най-вече различни ситуации, в които да проличи що за човек е той, как реагира, какво мисли.

Със сигурност обаче има някои типове мъже, които не си заслужават усилията и времето, защото тяхното поведение ги издава още на фазата със срещите. Преди да сте започнали връзка с такива мъже, по-добре се пренасочете. По поведението на мъжете, попадащи в тези условни типове, ще разберете, че няма смисъл да търсите любовта при тях, защото надали тя ще ви донесе щастие.

Кои са 5-те типа мъже, които не си заслужават усилията?

1. Контролиращият маниак.

Контролиращото поведение може да се усети още в началните етапи на срещите. Ако мъжът постоянно ви пита къде сте и с кого сте, когато не сте заедно, изглежда подозрителен, когато му отговаряте, видимо не ви вярва, това е признак на мания за контрол. Обикновено контролиращите маниаци имат ниско самочувствие и се страхуват от това дали са достатъчно добри, за да ви задържат. Той вероятно ще иска да го хвалите, да го окуражавате, като постоянно казва, че не може да направи нещо, че не може да се справи, че не е толкова добър в нещо и така нататък.

2. Постоянно оплакващият се.

Ако усетите, че мъжът, с когото се срещате, е тотален песимист, който не намира никакъв лъч красота в живота и се оплаква от абсолютно всичко, не полагайте усилия за връзка с такъв тип мъж, а бягайте. Представете си какъв би бил животът ви с някого, който не намира нищо позитивно в ежедневието си, в хората, в работата си, у приятелите си, изобщо в нищо. Такива хора са крайно натоварващи и правят съжителството с тях изключително трудно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Приятелят ми е контролиращ маниак и постоянно оплакващ се едновременно, но ... техните са милионери ... какво да правя ??!!
10
0
 
0
 
! Отговори
писах си плюс сам преди 2 години
Никакво жертви не съм правил. Срамно. Само пренебрегвах собствения си живот в един момент.
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората не са даденост, госпожици и дами. Мъжете също. За един бит дават трима небити. Да не казвам за един прееб... колко дават. Добър си ако полагаш усилия да си такъв. Усилията искат жертване на себе си. Вие навити ли сте да давате жертви? Или просто да се фръцнете и да си пазите мухлясалото ...
8
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моят мъж е/ по-точно беше/ 5-те типа в 1-егоистично контролиращ, незнаещ ако трябва да носи отговорност, груб и нарцистичен на моменти. А аз явно съм супер жена или съвършената, щом го управлявам 30 години.
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жена на която трябва да й се дават съвети значи не може да мисли следователно е загуба на време. Защо ли? Защото ще се намери грешен човек с грешни съвети и тогава стават грешни действия.
6
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И на 100 типа да ги разделите, категорията е една-единствена - комплексираните мъже. За съжаление, поради всеобщата (не само материална) сиромашия в България, те са огромно болшинство.
5
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едно време не е имало постоянно оплакващ се мъж. Уви, сега ги има, и обикновено чакат инструкции от началника-жена си. Жалка картинка. Смятат, че като слушкат и папкат ще има награда. Да, ама жената търси мъж, а не домашен Любимец. И обикновено един ден и писва и изритва любимеца навън, а той скимти на прага.
4
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички жени, които слушат тези съвети са загуба на време.
3
8
 
22
 
! Отговори
Тинвеник преди 2 години
Тиквуна е 12-годишна загуба за народа
2
7
 
12
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Аз съм типа, който си е чиста загуба на време :))) В това се убедиха и двете ми бивши жени. Зодия Близнак съм и отговарям много точно на точка 4. И любовницата ми го казва същото и сега, но уточнява: Понеже не живеем заедно и се виждаме няколко пъти в седмицата за по няколко часа, мога да те понеса, не ми идваш в повече :))))
1
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А пък ако работи в днеса като драскач, значи направо може да го върнете в зоологическата градина.