4 камъка за по-добър сън и по-малко стрес

Балансират енергията около нас
18 мар 2022 15:02, Михаела Лазарова
4
4 камъка за по-добър сън и по-малко стрес
Снимка: Istock

Има редица фактори, които могат да доведат до безсъние. От друга страна, можем да спим в рамките на 8-10 часа, но сънят ни да не е пълноценен. Редовното недоспиване ни прави раздразнителни, нарушава ежедневния ни ритъм на живот, повишава апетита и риска от някои заболявания. Ето защо е важно да се справим с безсънието и да насърчим спокойния и пълноценен сън. Масаж, някои ароматни масла, отпускащ душ или вана, билков чай или чаша топло мляко са само част от триковете за добър сън.

Има и някои красиви камъни, за които когато биват сложени под възглавницата докато спим, също се смята, че помагат да спим по-добре. Вижте някои от тях.

Аметист за по-добър сън

Аметистът има пречистващи свойства. Смята се, че този уникален камък ни помага да спим по-добре, като същевременно разсейва негативните енергии, които ни носят безсъние, тревожност и кошмари. Вибрацията на камъка е успокояваща, положителна. Ако често страдате от безсъние, сложете малко парче аметист под възглавницата си.

Хаулит за успокояване на мислите

В края на деня, след преживени повече емоции, дори положителни, трудно можем да заспим от вълнение. Хаулитът подобно на аметиста действа като успокояващ кристал, когато го сложим под възглавницата си. Известен е с това, че елиминира и негативните енергии. Успокоява ума и тялото, за да можем да заспим бързо и лесно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: безсъниестресаметист
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ne ti li obrazna keksi men me zavoleha racete da ti pisha tebe ne te zaboleha celinstatii da pises juli malko sebe si naspise vij nesto cujdo pokraibtebe rasposni malko
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако с първите два не успявате да го успите, мятате и другите два. Изпада в дълбок сън.
2
0
 
6
 
! Отговори
Голям камък преди 2 години
А, аз си имам камъни в бъбреците и в жлъчката, други не искам.
1
0
 
4
 
! Отговори
мислител преди 2 години
Камъни са тези озаглавили статията, другото е минерали!