7 типа поведение, с които отблъсквате мъжете

Нападателно поведение или демонстрация на притежание
29 мар 2022 19:14, Михаела Лазарова
12
7 типа поведение, с които отблъсквате мъжете
Снимка: Istock

 Ако ви е омръзнало да попадате във връзки, в които отначало всичко е безоблачно, а впоследствие мъжът се отдръпва от вас, вероятно ще се отчаете, че все попадате на грешния човек. Може би първата мисъл, която ще ви хрумне е, че не ви заслужават, че са страхливци, които не смеят да поемат инициатива и да се борят за вас. Но надали ще ви хрумне, че има вероятност вашето поведение да е в основата на проблема.

Трудно е човек да осъзнае сам докрай грешките си, да ги приеме и да се поучи от тях. Но е важно да го направите, да погледнете по-дълбоко в поведението и нагласата си, за да отстраните проблема и да успеете най-после да изградите пълноценна връзка, в която партньорът ви да не губи интерес към вас и да не се отдръпва.

Кои са грешните типове поведение, които карат мъжете да изгубят интерес и да се отдръпнат?

1. Карате го да се чувства така, сякаш не може да бъде себе си

Когато фазата на медения месец отмине е нормално да започнете да виждате всички отрицателни черти от характера на любимия си човек. Ако в този момент започнете да недоволствате срещу тях вместо да ги приемете такива, каквито са като част от личността му, това ще го накара да се отдръпне. Никой не иска да бъде променян, още по-малко насила. Затова не се учудвайте, ако той започне да губи интерес към вас и започне да се отдръпва.

2. Изглеждате отчаяни и прилепчиви.

Мъжете често се отдръпват, ако се почувстват прекалено притиснати. Ако поведението ви издава несигурност, отчаяние, стремеж да се вкопчите в него, напълно естествена би била реакцията му да се отдръпне, дори да се разочарова от вас. Хората, които имат склонността да се прилепят към партньора си, са тревожни, страдат от безпокойство и често имат нужда от непрекъснато валидиране и уверяване в любов. Това изтощава безкрайно.

3. Не сте щастливи със самите себе си.

Ако не излъчвате хармония със самите себе си, хората около вас и партньорът ви вероятно ще се отдръпнат. По силата на естествените закони на привличането много по-привлекателни и магнетични са хората, които се харесват, имат висока оценка за себе си и демонстрират самочувствие. Личности, които говорят негативно за самите себе си, имат ниска самооценка и поведението им издава несигурност, често отблъскват другите.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: любоввръзкиинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
7
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 2 години
Ни ви тряаа жена която 1Нимой дъ готви убаво и фкусно ! 2 Арчи пари за глюпости ! 3 Дрънка могу и не знай кога ,а млъкне ! 4 Нимой или нище ,а прай убави бибитки ! 5 Не пуска отзад ! 6 Говори ви ,че сте извратен ! 7 Има могу татуировки ,и съ фали ,че са и чупили джамчето още в 8 клас !
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имате далеч по-ниски цели и стремежи от неговите, а той не ще да ви забърква в нещо което не разбирате и ще ви дойде като ядрена физика в сравнение с гримовете и червилата.
2
2
 
9
 
! Отговори
Панчо от Попугай преди 2 години
Няма добър вакуум
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ококорен сте.