Може ли случайната ви връзка да се превърне в брак?

Всяка връзка започва неангажиращо
21 май 2022 23:00, Михаела Лазарова
28
Може ли случайната ви връзка да се превърне в брак?
Снимка: Istock

Когато се срещате с някого и имате все още неангажираща връзка е нормално все пак да се запитате дали отношенията ви имат бъдеще. А може и на този етап изобщо да не ви е до това, да искате просто да се пуснете по течението, без да правите планове. И все пак, някои признаци издават кога една несериозна и неангажираща връзка има потенциал да се превърне в нещо значимо, което да прерасне в дългосрочен ангажимент, а защо не и в брак.

Вижте кои са признаците, че неангажиращата ви връзка може да се превърне в брак.

1. Вие сте луди един по друг.

Страстта и желанието да прекарвате времето си заедно са много важни, защото показват отдаденост и стремеж да подарите цялото си свободно време на любимия човек. Това са важни предпоставки за дългосрочни отношения, защото показват колко приятна е компанията на човека до вас и колко важно е присъствието му в живота ви.

2. Не си играете един с друг.

Една неангажираща и несериозна връзка се отличава от връзките с потенциал за развитие по това дали партньорите си играят един с друг, дали се правят на интересни пред другия, дали използват някакви стереотипи за повишаване на вниманието и нуждата на другия. Но когато не играете никакви игрички, честни и открити сте един с друг и имате прекрасна комуникация, това е потенциален знак, че връзката ви може да прерасне в брак.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
4
 
! Отговори
ф преди 1 месец
Може, зависи от банковата сметка.
12
0
 
0
 
! Отговори
yoga707 преди 1 месец
До SS Мога ли учтиво да предположа, че съпругата ви е Скорпион?
11
0
 
0
 
! Отговори
Разбира се,че може преди 1 месец
Хващате някой от пътя и го завличате в гражданското.
10
2
 
4
 
! Отговори
Йергенът преди 1 месец
Не може, балъците свършиха.
9
5
 
1
 
! Отговори
Юсуф помака преди 1 месец
Не не е възможно, жената никога не спира дори и след това!
8
2
 
2
 
! Отговори
До 8 преди 1 месец
......... най-напред преценява дали онзи/онази му харесва физически. Ако се харесат, има известен флирт и понеже нравите в наше време са доста свободни, нерядко се стига и до физическа интимност, като момичето си мисли, че забременее ли, ще има сватба. Понякога се стига до брак, друг път - не. Но мога да те уверя, че такива бракове не са рядко явление и днес. Човек подсъзнателно има нагласа да се вслушва в онова, което му препоръчват най-близките му, макар и да спори с тях по всякакви въпроси.
7
8
 
9
 
! Отговори
SS преди 1 месец
Когато я срещнах за първи път за малко да я застрелям ! Ситуацията и обстоятелствата бяха такива ! Сега съм съгласен мен да застрелят но тя да е жива и здрава ! Тръгна с мен от другия край на света.Бягаше от войната тогава . Тук искаха да я екстрадират ! Казах и ,че ще се оженя за нея и ще остане при мен . Дори не я попитах иска ли ме за съпруг ? Осигурих и живот за какъвто не е сънувала и в най розовите си сънища .Гледам я като очите си .
6
9
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 8 преди 1 месец
Представа нямаш колко много бракове се уреждат от родителите дори в наше време в България и това се случва във всички наши социални слоеве. Всяка м.а.йка - и мъжка, и женска, започва да се оглежда още докато детето й е в горните класове и преценява кое момиче или момче от приятелските или съседските семейства би било достойна брачна половинка на детето й. Когато детето стане мома или ерген, и други роднини се позамислят дали не познават някой подходящ/подходяща. "Детето" най-напред преценява
5
8
 
11
 
! Отговори
SS преди 1 месец
От случайно запознанство и то не твърде приятно имам сполучлив и хармоничен брак с жена от жълтата раса ! Вече 27,5 год сме заедно и се разбираме чудесно ! Даже не мога да си представя какво ще правя ,ако я няма азиатката .
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всички бракове са от случайни връзки. Освен тия с договорените от родителите обвързвания. Ама те са малко.
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мише, превръща се в брак и връзка, в която липсват всички признаци, които си изброила. Животът е нещо много сложно, бракът е договор, хората се женят и без да са луди от любов. В някои случаи дори такъв брак може да прерасне в любов след време. В други случаи, в брак, сключен с голяма любов, може да остане само навикът и досадата. Всяка връзка е специфична. Всеки си знае какво точно търси в брака. Общовалидни правила няма.
2
5
 
8
 
! Отговори
Яна преди 1 месец
При мен не беше възможно. Имала съм връзка само с вуйчо и свекъра.
1
1
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 месец
Всичко е въэможно с теорията на относителноста