20 причини той да си тръгва от вас

Той си пада играч
18
20 причини той да си тръгва от вас
Снимка: Istock

Любовните взаимоотношения не са лесни. Дори и всичко да върви прекрасно или да имаме усещането, че е така, мъжът към когото изпитваме емоции може да избяга от нас, да си тръгне. Защо? Вижте 20 възможни причини той да го направи.

1. Нещата се развиват твърде бързо за него и въпреки че си прекарва чудесно с вас, има усещането, че може да загуби личната си свобода.

2. Не му се е налагало досега да полага кой знае какви усилия в любовта, докато с вас осъзнава, че ще е различно. Има мъже, които не желаят да полагат усилия в любовните взаимоотношения или полагат, но не колкото партньорката им.

3. Вие очаквате той да разреши всичките ви проблеми, да поема товара във връзката.

4. Той не получава това, от което се нуждае. Сериозната връзка е сериозен ангажимент, особено за мъж. За да инвестира във връзка, той трябва да види „възвръщаемост“ на тази „инвестиция“, за да се почувства добре.

5. Той ще избяга от вас, ако не умеете да сте привлекателна, не умеете да показвате своята женска енергия, да сте сексуална.

6. Той си пада играч. Понякога без да предполагаме, една връзка може да е обречена на провал, защото мъжете, които искат да бъдат в паралелни връзки, нямат нужда от сериозности.

7. Той ще си тръгне, ако вие винаги сте нацупена, намусена, виждате само черната страна на нещата.

8. Преминава през труден период. Въпреки че мъжете почти винаги изглеждат външно силни, лични негативни събития могат да повлияят на желанието им за връзка.

9. Страхува се от обвързване.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


18
Още по темата: любовна връзкаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
ф преди 1 месец
Кат отънее банковата му сметка хи не го спирам.
9
4
 
1
 
! Отговори
До чичо преди 1 месец
Тоест минал си на левия бряг?
8
7
 
5
 
! Отговори
Чичо преди 1 месец
Има и друго - във времето установих, че за партньор по ме привличат мъжете. Не са алчни и бездушни (не, че няма такива, но не са мнозинство), не си правят гнусни корекции по тялото и не на последно място - много по-стойностни са като хора. От как го осъзнах това и смених концепцията и живота ми стана много по-спокоен и добър.
7
1
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 месец
Пишете и коментирате эа неща, эа които нищо не сте прихванали, преэ миналият век....примерно
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-просто казано, видял е във вас т.н. червен флаг (или множесто флагове) - недостатъци, които характеризират вашия характер и могат да създадат евентуални проблеми в дългосрочен план.
5
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Установил е каква змия сте, нещо, което в началото сте успяли да скриете от него.
4
6
 
2
 
! Отговори
Важна причина преди 1 месец
М.а.минка му е казала, че най-после е намерила момиче като за него. Да загърби всички досегашни увлечения и да започне да излиза с нейната избраница, защото така са се договорили с м.а.йката(бабата, лелята, ученайката) на въпросната мома.
3
1
 
14
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 месец
Обаче тва ич дъ не ви притеснява! Търсете упорито некой ***! Помнете,че свето жа свърши абдалите не ! Ний мажете кът ни падне умът у долната главъ Ко ли не прайм ?
2
1
 
20
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 месец
Разбрал е че сте пълна кифла ! Таквиз кът вазе с лопата дъ ринеш! Нимой дъ готвите,нимой дъ шиете,нимой дъ плетете,имате саму татуировка кредити и два пръста попикано месо между краката. Ставате саму дъ ви изтаковат 2-3 пъти колкото дойде и шута ! За жена а,ви земе некой -абсурд !
1
3
 
16
 
! Отговори
По-накратко преди 1 месец
1. Срещнал е по-привлекателна от вас; 2. Преценил е, че някоя друга е по-изгодна като брачна партия; 3. Не е имал никакво намерение да започва сериозна връзка с вас - уверил се е, че го харесвате и е видял възможност да направи от вас поредната бройка.