10 знака, че той не е подходящ за вас

Игнорира разни неща, свързани с вас
17 юли 2022 18:21, Михаела Лазарова
13
10 знака, че той не е подходящ за вас
Снимка: Istock

Любовните връзки не са лесни. Трябва ни много време и много различни ситуации, в които да изпитаме човека до себе си дали е достоен да бъде наш партньор в любовта или не. Когато сме влюбени обаче, този период на преценка се удължава. Водени от сърцето, преминаваме през редица разочарования, докато най-накрая осъзнаем, че този човек не е подходящ за нас. Ако и вие сте в колебание, вижте 10 знака, че може би сте попаднали на такъв партньор.

1. Рядко или никога не поема инициативата да се срещнете, но от друга страна, ако вие организирате нещата, би се съгласил да се срещне с вас. Когато започнете да се виждате с някого, даването и вземането е наистина важно. И ако вие сте даващата страна, а той/тя взимащата, това е показател, че сте попаднали на неподходяща личност.

2. Винаги е зает... за вас. Повечето хора имаме натоварен график – работа, хоби, лични ангажименти и т. н. Истината е, че ако искаме да видим някого, който е привлякъл сериозно вниманието ни и вълнува сърцето ни, ще бъдем гъвкави с графика си. Ще намерим начин хем да се видим с този човек, хем да не изоставаме с важните за нас неща. От друга страна, липсата на интерес, обикновено се оправдава със заетост.

3. Комуникацията ви е предимно в социалните мрежи, рядко по телефона и обикновено усещате „интониране“ от страна на човека, когото харесвате, което не показва емоция към вас, като към любим. Всеки има различен стил на комуникация, но телефонните разговори са нещо нормално и необходимо, особено в началото на едни взаимоотношения.

4. Игнорира разни неща, свързани с вас. Това може да са ваши интереси, проблеми, личностни черти. Това е показател, че този човек няма да има желание да ви опознае или приеме такива, каквито сте.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами, да, същото е и в приятелството. Знам, понеже много пъти се разочаровах от хора, които мислих за приятели.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
1. Няма пари 😂
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това съвети за 13-14 годишни момичета ли са?
1
5
 
1
 
! Отговори
пришълеца преди 1 година
Тук посрещат по софийски...с разп*чена булка в главата:)))