Седмични таро карти за 17 – 23 октомври

Ето какво показват картите
16 окт 2022 20:03, Михаела Лазарова
0
Седмични таро карти за 17 – 23 октомври
Снимка: Istock

Таро карти за седмицата – Рицар пентакли и Петица чаши.

Според таро картите ни очаква седмица, в която може да властват нашите по-негативни емоции. Тук е важно да се замислим как пренасяме преживяванията от миналото в настоящето и как оставяме да ни въздейства случващото се сега. Ние контролираме собствената си история и поемането на определен контрол може да промени много.

Рицар пентакли е карта, която разкрива трудните времена, през които сме преминали, пречките от нашето минало, които продължават да ни влияят. Вероятно сме преживели дълбока болка и загуба и това се отразява на нашето поведение. Може да имаме усещането, че досега не сме могли да се отървем от определен товар, който продължаваме да носим върху себе си. Личните борби, през които сме преминали, сякаш ни дърпат назад, но от нас зависи да ги превърнем в нещо, което да ни даде сила и мъдрост.

Тази таро карта ще направи видими нещата, които досега не сме забелязвали. Въпреки това е възможно да взимаме решения по-бавно, това да ни отнеме известно време. Но това ще е с цел да обмислим добре следващата си стъпка. Важно е да бъдем внимателни, стабилни и заземени, да не бързаме и да имаме план, визия за това, което ни се иска да постигнем. Възможно е в обкръжението ни да има човек, който по някакъв начин да ни окаже подкрепата си. Успехите ще дойдат при нас, но ако сме упорити и здравомислещи.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари