Какво ни носи пълнолунието в Близнаци на 8 декември?

Енергията на пълнолунието може да ни накара да кажем нещо прибързано
3
Какво ни носи пълнолунието в Близнаци на 8 декември?
Снимка: Istock

На 8 декември ни очаква последното пълнолуние за 2022 г. То ще попадне в знака на Близнаци. Въпреки че не е толкова интензивно като кървавото лунно затъмнение, което имахме през ноември, то може да подейства като енергия за задвижване на определени събития, които са били в процес на зараждане по това време. Близнаците представляват двете страни на нашето същество. Ние сме и тяло, и душа.

Има част от нас, която ще умре, и друга, която ще живее вечно. Това единство на човешката и духовната същност е това, заради което пълнолунието в Близнаци ни призовава към баланс.

Месечен хороскоп за декември

По време на пълнолунието в Близнаци трябва да бъдем търпеливи към нашата материална страна. Но нашите две страни, физическа и духовна, невинаги работят в тандем и може да бъде предизвикателство за всяка една от тях да разбере гледните точки на другата. Нашите човешки същности се нуждаят от основни неща като храна и подслон.

Нашата душа трябва да следва това, което носи радост. Човешкото ни аз иска стабилност и изцеление. Душата знае, че всичко е временно и че вече сме излекувани. Намирането на баланс между тях понякога може да бъде трудно, но това пълнолуние е нашата възможност.

Енергията на това лунно събитие ще бъде подсилена от Марс, който е в съвпад с Луната. Не бива да забравяме, че Марс все още е ретрограден и то в знака на Близнаци.

Любовен хороскоп за декември

Марс е планетата на мотивацията, действието и енергията. По време на тази ретроградност може да поставим под въпрос нашите мотивации и действия, и да преосмислим за какво сме избрали да изразходваме енергията си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Безсъние!
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мииии ши вием като вълци и това е!