Как да сбъднем желанията си за Нова година?

Проследявайте успеха си
4
Как да сбъднем желанията си за Нова година?
Снимка: Istock

Колкото и да не ни се иска да го признаем, дойде ли новата година, всеки от нас тайно се надява, че тя ще му донесе късмет. Че с идването ѝ ще има възможност да рестартира поне донякъде живота си, да започне начисто и да си пожелае този път да успее в начинанията си. Ако и вие се надявате на щастливо сбъдване през тази година, предлагаме ви няколко трика, с които можете да осъществите желанията си. Ето ги и тях:

Бъдете реалисти

Вероятно едно от най-честите желания е: „Искам да отслабна“. Но не забравяйте, когато си пожелавате това или нещо друго, да бъдете реалисти. Вместо да се измъчвате с нереалистични представи за това как искате да изглеждате, бъдете честни със себе си. Да, може и да не успеете за една година да свалите 25 килограма и да се сдобиете с тяло на фитнес-инфлуенсър. Но пък вместо това можете да си поставите за цел да бъдете по-здрави и да успеете да обуете стар чифт дънки.

Направете си списък с добри и лоши аспекти на желанието

Разделете лист хартия на две. От едната страна напишете положителните страни на вашето желание, а от другата – негативните. В един момент можете да осъзнаете, че негативите са повече от позитивите и вие вече не искате то да се сбъдне. Ако например искате повишение, изведнъж можете да проумеете, че ако прекарвате в офиса прекалено много време, няма да имате възможност да обръщате внимание на семейството си.

Говорете

Не дръжте желанието си в тайна. Споделете го на любимия човек, на семейството, на най-близките си приятели. Така то от имагинерно може да се превърне в реално. Освен това, споделяйки за мечтата си, вие ще имате чувството, че тя се превръща в цел и задача. Можете дори да назовете желанията си пред някого и да го помолите и той да сподели за неговите. Така ще можете да се мотивирате един друг по пътя на сбъдването на целта.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уважаеми господа какво значи инфлация и безработица.Инфлация значи надолу а не нагоре еднократно или многократно се тая народа знае какво значи това по добре от вас знаете го добре и вие инфлация нагоре хората са на прага на бедността правителство няма депутати няма държава няма всеки прави каквото му е кев лъжете с инфлацията телекоми докога не ни пипаите единственото удоволствие ще теглите
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човек гради целите си от дете. Аз имах цел и я постигнах. В момента само надграждам. Ей така за 1 нощ мисленето не се променя. Под цел нямаме предвид лигавщини като да спрем да пием или да отслабнем- това, ако не го можеш, си за никъде. Под цел се има предвид определени инвестиции, растеж в кариера или бизнес, резутати, имоти, начин на живот, семейсто и т.н.. Обикновено кадърните и можещите целите сме си ги постигнали. А и мрънкалниците и 100 живота да живеят няма нищо да постигнат.
2
0
 
1
 
! Отговори
Джуджаци преди 1 година
Всички си пожелават големи работи в новогодишната нощ, а на сутринта получават само махмурлук. Празниците и подаръците са за децата, над определена възраст хората би трябвало да се държат по-сериозно. Децата обичат дядо Коледа, възрастните - Снежанка.
1
0
 
1
 
! Отговори
неЗависим журналист преди 1 година
Благодаря на г-н Сорос за щедрия коледен бонус.