6 талисмана за пари, късмет и любов през 2023 г.

Вижте кои са
15 яну 2023 13:07, Михаела Лазарова
8
6 талисмана за пари, късмет и любов през 2023 г.
Снимка: Istock

Новата 2023 година вече е тук. Надяваме се тя да е по-спокойна, но и късметлийска. И тази година няма да пропуснем да си купим нов талисман, който да ни донесе благоденствие, да ни помага да сме по-уверени, когато ни липсва кураж или имаме трудности. Ако сте любопитни кои талисмани могат да ви обградят с положителна енергия, вижте повече за тях. 

Фигурка на заек, бижу със символа на късмета за 2023 – заекът

В Китай се смята, че носенето на символа на вашето зодиакално животно носи късмет. 2023 година според китайския зодиак ще е годината на Водния Заек. Ако това е вашата китайска зодия, можете да носите бижу, на което е изобразено зайче – гривна, колие, обици. Но дори и това да не е вашата зодия, подобно бижу също би ви донесло благоденствие. Не забравяйте да декорирате в дома си и красива фигурка на заек.

Зелен нефрит

В китайската култура нефритът е ценен заради своята красота, издръжливост и духовно значение. Китайците вярват че този красив камък е много мощен в това да привлича късмет, но също така че има и защитни свойства за своя притежател. Ето защо много родители в Китай подаряват на децата си нефритена гривна или огърлица, за да им пожелаят късмет. Открийте вашата гривна или красив гердан със зелен нефрит и бъдете късметлии през 2023-а.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
4
 
! Отговори
ЛиЛу преди 1 година
Китайците са изработили достатъчно стилизирани зайчета. Ще стигнат за всички домове.
4
3
 
9
 
! Отговори
Фашист преди 1 година
Човек сам постига късмета си.
3
7
 
3
 
! Отговори
ПорЦелан преди 1 година
Не следвайте тези съвети! Всеки който е наясно с вярванията, суеверията, табутата и вудутата знае, че ако сложиш заек с червени очи и червен конец, ще има големи проблеми и неприятности, ако она нира на публично място!
2
1
 
10
 
! Отговори
За ергените преди 1 година
Започвай отсега да учиш здраво, за да придобиеш добра и търсена професия. Това ти гарантира и късмет в живота, и пари, и навалица от красавици-кандидатки да ти станат гаджета.
1
3
 
6
 
! Отговори
За момите преди 1 година
Започвай още от днес да сппазваш разумна диета и да спортуваш. До лятото резултатът ще е такъв, че ще предизвика късмета да срещнеш любовта или да си хванеш чичко Паричко.