Как да имате хармонична връзка?

Нужни са и цели, които да се преследват
18 яну 2023 05:00, Михаела Лазарова
9
Как да имате хармонична връзка?
Снимка: Istock

Създаването на връзка е трудна задача, която за мнозина дори се оказва непосилна. Връзките не само са сложни за създаване, но са и още по-трудни за развитие в дългосрочен план. За тази цел в повечето случаи не е достатъчна само любовта. Нужни са и цели, които да се преследват, за да има надграждане в отношенията.

15 признака, че сте в здрава и много силна връзка

Няма непостижими цели, стига да бъдат осъзнати. С подходящите открити и искрени разговори могат да се постигнат много неща. Партньорите трябва да умеят да изваждат картите на масата смело и без задръжки, за да могат лесно да изглаждат проблемите. Когато целите са общи и за двамата, тогава е още по-лесно да се полагат необходимите основи, а върху тях да се градят отношенията за щастлива и дълга връзка.

Кои са постижимите цели, които двойките могат да си поставят, за да имат хармонична и стабилна връзка?

Отворена комуникация

Отворената комуникация е от първостепенно значение. Без открито общуване много връзки се разпадат. Скриването на детайли от живота и нагласите, преструването, че проблемите не съществуват са само част от факторите, които са налице при лоша комуникация. Една от наистина постижимите цели, които двойките могат да си поставят през тази година е да общуват качествено и открито.

20 признака на токсичната и пагубна връзка

Честност

Да бъдете честни един с друг е нещо, от което всички връзки се нуждаят. Тъжното е, че не всички го получават. Честността върви ръка за ръка с комуникацията и е неизменен компонент за щастие във връзката.

Емоционална уязвимост

Да бъдеш уязвим пред някого, когото обичаш и той те обича, е висша форма на интимност. Да разкриеш интимния си свят и да покажеш слабостите си, да позволиш да бъдеш видян какъвто никой друг не може да те види е много важно за отношенията и връзките, защото разкрива истинската същност и вътрешен свят.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
В. преди 1 година
Щастието не е цел. То е път. Щастливи, независимо от обстоятелствата, дори от нещо незначително, те ще искат това да продължи и да се задълбочи и ще положат усилия да намерят общи неща.
3
0
 
0
 
! Отговори
сматла преди 1 година
освен да си изхвърля чантата като ме мине хремата
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Научете се и двамата да свирите на хармоника и си направете музикален дует.
1
3
 
1
 
! Отговори
Кера Шпаклата преди 1 година
Ходя с един по рождение е ебаччч *** ме здраво обаче нема жена в махалата да не е оправил. Бе цялата махала роднини и хармония