4 въпроса, разкриват дали той си заслужава

Влюбена ли сте в човека или по-скоро в неговия потенциал?
8
4 въпроса, разкриват дали той си заслужава
Снимка: Istock

В любовта има различни типове партньори – романтични, грижовни, емпатични, изневеряващи... а и спасители. Те често биват привличани от хора, които не са подходящи за създаване на сериозни взаимоотношения. Спасителите вярват, че могат да поправят своята половинка, да ѝ помогнат да постигне щастие. Спасителите обикновено са даващи хора и това е прекрасно, но не и за тях самите.

В опит да бъдат полезни и на разположение на другия, те често забравят за нуждите си. Искат да се докажат, за да получат одобрение, признание. Това обикновено не носи нищо добро за любовната им връзка. Ако вие се намирате в ситуацията на спасител на даден мъж, първо си задайте тези 4 въпроса, преди да решите да го „поправите“.

4 неща, които правят мъжа щастлив във връзката

1. Равни ли сме?

Дисбалансът не води до добра любовна връзка и това често прави и двамата партньори нещастни. И дори няма да задоволите нуждите си от „поправянето“, защото повечето хора не искат да бъдат поправени. Хората искат да бъдат обичани заради това, което са, а не заради това, което някой иска или си представя, че са. Може да почувствате, че помагате, но ако партньорът усети, че го виждате като проект, негодуванието ще се натрупа и в даден момент ще доведе до разпад на взаимоотношенията.

Ако половинката ви има пороци, като честа употреба на алкохол, дори наркотици, проявява агресия в дадени моменти, почти сигурно е, че няма как да повлияете положително, а разумното за вас е да прекратите връзката.

4 карти показват какъв съвет ви дават гейшите

2. Влюбена ли сте в човека или по-скоро в неговия потенциал?

Когато създаваме нова любовна връзка е важно да изберем партньор, който вече смятаме за прекрасен, виждаме в него много положителни качества, които обикваме с времето, наясно сме с недостатъците му и сме готови да бъдем в дългосрочен план с този човек. От друга страна, ако си представяме какъв би могъл да бъде партньорът ни, след като се опитаме да го подобрим според нашите критерии, това означава, че взаимоотношенията вече са обречени, обречени сме на нещастие в тази връзка.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вашият сайт трябва да бъде съден за сексизъм, Ежедневно третирата жените като умствено недоразвити. Нямам спомен и веднъж да сте си позволили да давате съвети на мъже по личностни проблеми. А точно мъжкото психично здраве води до много жертви, до много убийства. По признак избягване на опасността гарантирам, че зад текстовете и публикациите тук седи лице от мъжки пол.
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тва женски сайт ли стана, да излизаме?
3
5
 
15
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 месец
Пари,кола,жилище и голема паламарка има ли ? От тва най често се интересуват уроспийте !
2
4
 
6
 
! Отговори
В. преди 1 месец
Може би в даден момент ще е необходимо да бъдеш любовник, в друг да помогнеш с риск да станеш досаден или да го приемеш като задължение. Няма правило. Важно е да е взаимно. Като даваш и да приемаш помощ.
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жените са влюбени обичайно в неговия портфейл или неговата глупост...