20 неща, които жените трябва да знаят за мъжете

Не превръщайте всяка ситуация в спор или драма
18 юни 2023 11:45, Михаела Лазарова
27
20 неща, които жените трябва да знаят за мъжете
Снимка: Istock

Ние, жените, винаги ще си задаваме куп въпроси относно мъжете. Винаги ще имаме изисквания за това с какъв партньор бихме желали да създадем любовна връзка. Като по-емоционални същества, които постоянно обновяваме информация, четем книги, посещаваме семинари, свързани с любовните взаимоотношения, си мислим, че знаем всичко за мъжете и общуването с тях. Дори и да имаме много информация, знаем ли как да я използваме, да въздействаме на мъжете. Често забравяме някои основни неща за тях, а не бива.

Вижте кои са.

1. Приятелите му са голяма част от живота му.

2. Винаги ще обича майка си.

3. Няма да се научи да бъде търпелив, ако му губите времето, вечно закъснявайки.

4. Не използвайте секса като оръжие да го манипулирате.

10 начина да се влюбите бавно, сигурно и в точния човек

5. Понякога инициирайте и вие секса, не чакайте само той да бъде активен.

6. Говорете, не очаквайте от един мъж да знае всеки път какво е в ума ви.

7. Той иска да изглеждате добре, когато излизате заедно.

10 признака, че той е истински лудо влюбен във вас

8. Определено мъжете не харесват конкуренцията, затова не го карайте да ви ревнува. Може дори да има обратен ефект за вас.

9. Правете му повече комплименти.

10. Мъжът иска да знае и да усеща, че жената, с която има връзка е зад него, че го подкрепя в мечтите му, в трудните моменти.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Утревечер трябва да качат материал, в който да се обясни подробно какво трябва да знаят мъжете относно жените.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Още ли има?
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Важното е да не му крещиш и да не го тормозиш психически, да готвиш добре храните, които той обича и да се стараеш да бъдеш прелъстителна, а той да е удовлетворен след интимните ви ласки. Всичко останало може да се нагоди.
17
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 20 И по този въпрос не си добре информиран. Има статистически институт, там можеш да намериш всякакви видове статистически данни. Ама нали е най-лесно да се пишат общи приказки по форумите ...
16
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Българката много добре знае от кого е детето й, защото сама го е избрала." - като гледам последните 20 години българката много добре знае от кой няма дете защото всяка втора е правила аборт.
15
3
 
12
 
! Отговори
доста преди 10 месеца
точно написано, но тия неща важат и за жените. изобщо това са правила за добър, спокоен и хармоничен живот.
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На мен ми е достатъчно да знае в кой шкаф да ми остави дрехите след пералня.
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Често се питат какво ли правите.
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И тя да била инициирала секс, но във врачанско мъжът, ако не е на кеф за секс в момент, когато тя инициира секс, той казва "Той **й да не съм го секъл у тополите!?"
11
4
 
10
 
! Отговори
До Анонимен 3 преди 10 месеца
Ромката няма съпруг. Тя има толкова мъже, на колкото я продадат и после препродават нейният баща и братята й. От всекиго има по толкова деца, колкото години е живяла с него, но не е сигурно дали не са от братята му. Ако е по-инициативна, от време навреме и тя самата избира някого и бяга с него, а предишният й "мъж" отива при родата й да се разправя с тях затова, че е дал пари за булка, а тя след 2 години избягала с друг. Българката много добре знае от кого е детето й, защото сама го е избрала.
10
8
 
2
 
! Отговори
До До 11 преди 10 месеца
Не хитрувай. Помолила го е да пусне като препоръчано писмо документ, който тя трябва да прати някъде, а той минава покрай пощата.Последният подобен пример - гаджето на моя приятелка, с когото тя излиза вече почти година отказа след работа да се отбие в квартирата й, защото по това време там щеше да идва майстор, намерен по интернет. Тя искаше само в квартирата й да присъства мъж, когато непознатият майстор дойде. Изобщо не коментирам, че такъв вид дребна поправка е по силите на въпросното гадже
9
7
 
5
 
! Отговори
До 11 преди 10 месеца
"Дребният проблем" на каква стойност е? 1000-2000 евро? Дребна работа, не си струва да се говори за това, нали? Пък той се мръщи и дава съвети как сама да си го решите! Еййй, не останаха истински мъже вече...
8
14
 
8
 
! Отговори
По точка 14 - преди 10 месеца
Повечето мъжлета от типа мамино детенце егоистченце, не мислят, че е редно да съдействат на жените или приятелките си. Поискай му дори най-дребна услуга, която не му коства нищо и веднага ще видиш кисела физиономия. Ще последва банален съвет как сама да се справиш с дребния проблем /като че ли ти не знаеш как и като че ли той не разбира, че си го помолила за съдействие само защото наистина този ден си претрупана със задължения/. Настояваш ли да ти помогне, ще те нарече глезла и каква ли не още.
7
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Роди ли му дете, нашенската Пена счита, че има правото вечно да мрънка, все да иска нещо и да дава израз на недоволството си.
6
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За беда, най-големите к. и най-лицемерните жени използват секса като много силно оръжие. Не го използват като средство за манипулация само свестните, но наивни момичета и често пъти това им коства връзката, ако младият мъж е вървежен (апетитен като брачна партия).
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Случвало ми се е да чуя: "Надебелей, та да съм спокоен!" Това каза на младата си съпруга един синковец от шоубизнеса на третата година от сватбата им. При това жена му беше само хубавичка, а не красавица. Беше скромно момиче и никога не е имала възможност, нито желание да блесне с много скъпи или екстравагантни тоалети. Ходенето на работа и грижите за детето и домакинството запълват цялото й време до ден днешен.
4
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Че са по-страхливи от жените.
3
6
 
11
 
! Отговори
Мъжът е ревнив, преди 10 месеца
особено нашенският. Когато вече се е оженил за желаното момиче, той започва да се дразни, ако тя се отнася грижливо към външния си вид. Той не би желал жена му да изглежда некрасива и недобре облечена, но се дразни, когато я заглеждат други мъже. Малцина са онези, които държат съпругата им да изглежда като фотомодел и винаги да е облечена шикозно. За свекървата пък да не говорим, в нейните очи кокетството на снахата е равностойно на престъпление.
2
1
 
10
 
! Отговори
До Анонимна преди 10 месеца
Човек ......., Като говори, говори за себе си.
1
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ромката казва:-"Аз имам един мъж и всичките ми деца са от него а българката има много мъже но едно дете и не знае от кого е"( кой е баща му) Българката казва:-"Аз обичам мъжът си но искам да живея с друг,с този от кого е детето ми".Една Държава два свята.