5 знака, че си губите времето с този мъж

Връзката ви е предимно физическа
15
5 знака, че си губите времето с този мъж
Снимка: Istock

 Нов мъж, срещи, комуникация, излизания. Първи впечатления, много очаквания, някои разочарования... Казано накратко – нови любовни взаимоотношения. Когато започнем такива, е съвсем нормално да се замислим дали си заслужават времето, емоциите и енергията ни, особено ако някои от очакванията ни се оправдаят. Как да разберете дали си губите времето с даден мъж? Вижте 5 признака.

1. Не може да го помолите за помощ

Ако се чувствате по-удобно да помолите приятел за помощ, отколкото вашата половинка, това е сериозен червен флаг за взаимоотношенията ви. Това важи както за ежедневни дейности, така и за ситуации, в които трябва да усещате, че имате опора до себе си, сигурност. В случай, че имате съмнения за някои от тези неща и не можете да разчитате напълно на любимия ви човек, вероятно си губите времето с него.

Какво прави един мъж добър за една връзка

2. Той никога няма време за вас

Ако вашият партньор непрекъснато демонстрира, че няма време за вас, но изглежда, че намира време за всички и за всичко останало, тогава той ви изпраща много силно послание. Обърнете внимание, защото явно не сте на първо място в списъка му с приоритети. Не забравяйте, че хората отделят време за нещата, които са важни за тях.

15 причини един мъж да спре да ви пише

3. Той избягва да се среща с вашите приятели и семейство

А може би не се интересува да ви запознае с неговите, тогава внимавайте. В ранните етапи на връзката това се счита за нормално, но ако времето напредва, а вие не знаете нищо за близкия му кръг, то това може да означава, че има друга партньорка или че не гледа на вас като на жена, с която може да има сериозни взаимоотношения.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Unknown преди 9 месеца
1. Щом тя търси разни жълти теми или рови в разни форуми да разбере дали си губела времето, вместо да си направи собствени изводи от конкретни случкя ..... Беж далече от нея 😁😁😁
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Има още много риба в морето", казваше една от героините в много популярен английски сериал. Казваше го винаги, когато се разочарова от някой свой ухажор или когато се окажеше отхвърлена от мъж. И наистина след това си намираше друг.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Приятни сънища!
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
2) Попаднал си на безогледна използвачка, която нито изпитва чувства към теб, нито изпитва физическо влечение към теб, нитоима намерение да се обвърже с теб. Просто в момента няма приятел и те използва, за да не си стои вкъщи вечер.
9
0
 
4
 
! Отговори
Да кажа на мъжете преди 9 месеца
Ако тя приема всякакви видове внимание от ваша страна - покани за срещи, подаръци, посещения на заведения и културни събития, които са изцяло за сметка на вашия портфейл, но категорично се дистанцира при опитите ви да я дарите дори с дребна ласка, това може да означава само две неща. 1) Момичето е ограничено като кон с капаци и сляпо следва съвета на баба си "Не давай и с пръст дате пипне, ако преди това не е дошъл у дома заедно с майка си и баща си, за да ти предложи брак."; 2) Попаднал си на
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Съчетаването на тези пет знака в една връзка доказва, че той е сваляч бойкаджия, който не вижда в лицето на въпросното момиче нещо друго освен поредната бройка, с която не мисли да се обвързва и дори не го е грижа дали няма да я обиди с поведението си.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
за 5 знака, че си губите времето с тази жена четете повече у Az-mujut-be-ge
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Все някога ще се срещнем.
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А пет знака за мъж,че си губи времето с някоя жена.
4
2
 
15
 
! Отговори
с. Подуене преди 9 месеца
Защо не напишете статия: "5 знака, че си губите времето с тази жена." ?!
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ами човекът може да няма приятели и затова да не я среща с тях :/
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Престъпник!
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Абе какво е това, само жените си губели времето с някой мъж...