Любовният ви хороскоп за август

Планетарните събития ще събудят нови усещания пред нас
28 юли 2023 09:10, Михаела Лазарова
4
Любовният ви хороскоп за август
Снимка: Istock

Месец август обещава личният ни живот да бъде наситен със събития. Някои представители на зодиака ще могат да изградят нови любовни отношения. За други, ретроградната Венера е подготвила мимолетни забавления. Планетарните събития ще събудят нови усещания и перспективи пред нас и любовта не е изключение.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Женски хороскоп за август

Овен

През новия месец родените под знака на зодията ще трябва да подредят приоритетите си. Овен е доста упорит и горд знак, способен да загуби любовта поради съмнения относно нейната реципрочност и нерешителност. Няма нужда от отлагане. Август е добър месец да говорите открито и директно за чувствата си.

Звездите допринасят за романтичното ви настроение, а признанието ще бъде прието с наслада. За семейните Овни има риск от конфликти, чести кавги. Периодът ще бъде бурен, неспокоен, тъй като редица планетарни събития ще са „виновни“ за това. Бъдете внимателни!

Таро карти за август за всяка зодия

Телец

През най-летния месец самотните Телци не трябва да чакат подарък от съдбата. Но не е необходимо да се отказвате от нови запознанства. Те ще ви помогнат за повишаване на самочувствието, ще ви вдъхновят да направите някои леки промени във визията си. Със своя чар с лекота ще омагьосвате представителите на противоположния пол.

Що се отнася до онези от вас, които са във връзка, отношенията с любимия човек ще бъдат гладки, спокойни и хармонични. Възползвайте се от тази енергия, за да задълбочите или да преоткриете връзката ви.

Близнаци

Скъпи Близнаци, август може да бъде месец на обновление и промяна за вас. Може да откриете, че вашите предпочитания и интереси в любовните отношения са се променили. Бъдете по-внимателни към емоциите си, но бъдете наясно и с чувствата на другите.

Като цяло периодът носи промени за вас в личен план. В началото на месеца новите запознанства за необвързаните ще се окажат мимолетни, през втората половина има вероятност да се появи човек, с когото да се усетите на едно друго ниво с повече доверие. Емоциите ви ще бъдат взаимни.

Семейните Близнаци ще трябва да намерят баланса с партньора, за да избегнат конфликтните ситуации. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Просто да се обичат!
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Какво общо има панелка, със статията?
1
0
 
2
 
! Отговори
Ретроградни фенери преди 8 месеца
Които успеят да отидат някъде на море, може и да им излезе късмета, а за останалите - романтика в панелката.