5 признака, че той е несериозен

Така и не изтрива приложенията за срещи в телефона си
Обновена: 13 авг 2023 21:51 | 13 авг 2023 21:45, Михаела Лазарова
10
5 признака, че той е несериозен
Снимка: Istock

Когато започнете да се срещате с нов човек, твърде вероятно е да виждате в него само позитивни черти. Ако обаче връзката ви започне да се задълбочава, трябва да имате предвид, че любовта и привличането ще са фактор само в началото. След като периодът на влюбване премине, той ще бъде последван от една по-зряла фаза на взаимоотношенията ви. В нея ще имате нужда от човек, който да е ваша опора и партньор, а не просто любовник. Ето защо в следващите редове ще ви споделим няколко тревожни сигнала, които показват, че вашият избраник може би не е достатъчно сериозен и готов за връзка. Ето ги и тях:

Той избягва да говори за вашите общи планове

Ако партньорът ви избягва да говори за бъдещето като цяло или пък да прави планове за него с вас… то може би той не би искал вие да сте част от него. Да кажем, че например винаги купува билети за пътуванията в последния момент или пък избягва да назовава точни дати.

Това значи, че той има усещането, че вие сте винаги на разположение, той не ви вижда като приоритет, няма нужда да се съобразява с вас и остава с впечатлението, че може да прекрати връзката ви по всяко време. Ако пък планира ваканции с месеци по-рано, той определено не смята да прекрати взаимоотношенията ви.

Така и не изтрива приложенията за срещи в телефона си

Такъв човек вероятно би ви казал, че той „изобщо дори не влиза в тези приложения“. Истината е, че вероятно те все още са в телефона му, защото той все пак си оставя отворена врата и за други възможности. Може би не е достатъчно сигурен за вашата връзка. Ако един мъж има сериозни намерения към вас, той ще спре да мисли за други варианти, защото вие би трябвало да сте жената, която е заела неговото внимание изцяло. Ако пък вие помолите вашия партньор да изтрие подобни приложения и все пак той не го стори, направете си изводи какво значите вие за него. Вероятно той би искал да прекарва известно време с вас или пък да прави секс, но това със сигурност не е човек, който е загрижен за вашите чувства и емоции.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Носи розавка блузка, има рунтава брада и обича да прави като вятъра.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И това сте го публикували.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Мише, а как е сексът с несериозен?
1
4
 
13
 
! Отговори
Жена преди 8 месеца
Как па един път не написахте 5 причини да зарежете жената, ако не ги изпълнява. 1. Да умее да готви.2. Да не повишава тон.3. Да умее да избягва драмата от битово естество.4. Да уважва мъжа и да е смирена в поведението си.5. Да може да жули.