6 любовни съвета за дами, които търсят партньор

Не се разкривайте прекалено много на първата ви среща
Обновена: 13 авг 2023 15:45 | 13 авг 2023 15:26, Михаела Лазарова
47
6 любовни съвета за дами, които търсят партньор
Снимка: Istock

Възрастта може би е една от най-деликатните теми за всяка жена. С времето обаче забелязваме, че колкото повече жизнен опит трупаме, толкова по-малко годините влияят на настроението и самочувствието ни. Много дами в зряла възраст отбелязват, че се чувстват по-добре, отколкото в 20-те си години. „Възрастта е само едно число“, този доста популярен израз може би определя нашето съвремие. Без значение на колко над 40 сте, ако в момента търсите партньор, в следващите редове ще ви предложим няколко съвета, които могат да са ви от полза. Ето ги и тях:

Изчакайте, преди да представите новия си партньор на децата ви

Ако имате деца, не бързайте да им представяте новия си избраник. Въпреки емоциите и чувствата, които ви връхлитат, обърнете внимание и приоритизирайте емоционалното състояние на децата си. Според д-р Франсис Уолфиш (семеен терапевт и психолог): „Децата имат нужда от време, за да свикнат с раздялата на родителите си. Понякога са необходими цели две години, за да могат те да преодолеят гнева, тъгата, както и други емоции.“ Ако запознаете децата с новия си партньор прекалено бързо, това може да попречи на този процес. Опитайте се да не бързате и да подходите по-спокойно и овладяно. Ако обаче се срещате с някого вече няколко месеца и чувствате, че връзката ви е сериозна, тогава можете да предприемете тази крачка.

Не прибързвайте със секса

Когато сте подвластни на ново увлечение, може би ще усетите, че ви е доста трудно да кажете „не“. Това, което ви съветваме обаче, е да не избързвате. Покажете на човека отсреща, че наистина го харесвате, но поставете граници. Нека той остане с впечатлението, че сексът е важен за вас, но предпочитате да го направите тогава, когато сте напълно готови. Ако избързате с интимността, рискувате да нарушите комуникацията помежду си и да превърнете началото на сериозна връзка в мимолетна авантюра.

Разпределете ролите си

Ако се срещате с някого от известно време, уверете се, че задавате точния тон на вашите взаимоотношения, особено ако и двамата сте финансово независими. Кой ще плаща сметката, когато сте в заведение? Кой ще поеме сметките за комуналните услуги (ако живеете заедно), как ще разпределяте бюджета си? За предпочитане е да изясните всичко, свързано с финансите, за да избегнете бъдещи недоразумения.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До СЕДМИ СЪВЕТ Ако са управлявали предния мъж защо да се прехвърлят на тебе психопата
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Явно не си привлечен към тези жени, за какво са ти
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Каква е тази сериозна връзка без секс, какво като е 3 месеца, ти да не си на 5 години случайно или 60.
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Също, не бих се хванал с жена, която е имала много партньори/гаджета/мъже преди това. Ако е била с един или двама да, грешки стават, но с много, докато търси идеалния...съжалявам, метла, няма да съм аз.
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пр...и забележете, имах и добра работа, и доходи и всичко. Даже точно предния ден преди тази първата да ме изгони като куче, шефът беше казал "Този месец ще вземете двойни заплати", и наистина ги взехме, толкова накуп пари не бях виждал през живота си. И на следващия ден ме хванаха да плача пред компютъра, та отделно давах обяснения....
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Продължение...за първи път на ново, чуждо място, сметнах, че не е редно да го правим там. като сме на гости. Иначе ходихме по екскурзии, ресторанти, развлечения, кина, театри постоянно, наистина разчитах на нея.Следващата, пак така, тя пък ме шкартира още на десетия ден, понеже смятах за нередно да правим веднага и се дърпах. Не знам как да ги нарека такива жени...
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Прекрасни съвети. Но една ме заряза след три и кусур месеца сериозна връзка точно защото се държах изключително възпитано и уважително с нея, но считах, че ако сме сериозни, не може секс веднага. И разчитах на нея, спрях комуникацията с други момичета. И "съжалявам, знам, че не си очаквал това от мен, но връзката ни върви много тежко, надявам се да ми простиш и да си останем приятели." Наглост, точно на именния ми ден. Чашата преля, когато бяхме на гости с преспиване у нейна приятелка, аз за
32
0
 
2
 
! Отговори
СЕДМИ СЪВЕТ преди 9 месеца
И знайте че не винаги срещу себе си ще имате мъж когото да управлявате какъвто е бил предишния ви . Може очаквано неприятно да ви изненада и да ви постави на полагащото ви се място според него ! Всичко се случва !
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не биха питали някого!
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До До 32 Прекалено е натуралистичен.
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До До 30 Агитираш за един и същи вид дейност.
28
0
 
2
 
! Отговори
Разкрихме те! преди 9 месеца
N24 е и N6.
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Доктор Сър Пичук Защо пък реши, че жената над 40 г. би искала да се среща с неин връстник? Може и тя да е наточила зъби за агнешко.
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Един мъж 9 А ти имаш ли деца? На колко години си?
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 24 - Лъжеш. Народът е казал "Куче като спи и жена като плаче, да не вярваш." Кучето веднага ще погледне поне с едното си око още щом чуе, че някой се е размърдал в леглото. Та ще те остави да запретнеш пола и да свършиш еди-какво-си отгоре му?! Или щеше да се измъкне, или да те ухапе по да не казвам къде. Впрочем, съмнявам се, че си жена.
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А някой съвет към мъжете да намерят своята половинка в живота?
23
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Едно момче много ме сваляше и аз накрая поддадох. Отидох му на гости, имаше домашен любимец. Аз не харесвам много кучета. Беше прекрасна вечер, но това куче не спря да ни досажда, може би ревнуваше душицата. Останах у тях, правихме секс и той заспа, кучето спеше - отново в спалнята. Ядосах се и реших да покажа доминация на този космат нехранимайко. Изсрах се отгоре му, докато спи и си тръгнах. Връзката не ни се получи, но поне това куче може да си е научило урока за следващите жени.
22
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Аз съм жена и като ходя на гости за първи път, се изсирам в клозета и не пускам водата и си тръгвам. Айдееееее
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Къв спорт бе, мен? Нашите превъзходни жени тренират само некви крос фит и фитнес дивотии да са им стегнати дупнищата за инстаграм. Всичко са пръчове на нормалните спортове. Другото е танци, ама там са само тия за последния влак..
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тука се появи жена, цепи минуси на всички. Махай се от коментарите, вещице!