Седмичен любовен хороскоп за 28 август - 3 септември

Настъпват промени
28 авг 2023 13:40, Михаела Лазарова
4
Седмичен любовен хороскоп за 28 август - 3 септември
Снимка: Istock

Ако в последните няколко седмици имаше объркване в любовта, то това вече е напът да приключи. Не само ще имаме възможност да си отдъхнем от романтичните обрати, но също така, можем да се почувстваме вдъхновени за повече любов. Очаква ни пълнолуние в знака на Риби, което ще ни напомни да мечтаем смело. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Таро карти за септември за всяка зодия

Овен

Овни, това може да е епична седмица на развитие в любовния ви живот. Докато Венера се подготвя, за да се насочи към вашия романтичен сектор, има вероятност да се почувствате разделени между вашето минало и вашето бъдеще. Това може буквално да е ситуация, в която трябва да изберете дали да се помирите с бивш или да преследвате някой нов. Ако е така, изберете човека, който най-много отговаря на вашите ценности в любовта, както и когото смятате, че наистина ви заслужава. Ако сте във връзка, с любимия човек ще се радвате на хармония и приятни емоции.

Женски хороскоп за септември

Телец

Скъпи Телци, любовният ви живот най-накрая се връща под контрол тази седмица. Уран, планетата на радикалната промяна и свободата, се движи през вашия знак, създавайки известен хаос в живота ви. Тъй като вашият зодиакален знак обикновено не е известен с това, че се чувства комфортно с промяната, всички обрати в любовта може да са били дезориентиращи. За щастие, Уран става ретрограден в понеделник. През следващите няколко месеца може да се каже, че ви очаква повече спокойствие.

Близнаци

Значителна промяна в начина, по който подхождате към любовта, вероятно ще повлияе на начина, по който се справяте с романтичните дилеми. Тъй като Венера се движи ретроградно във вашия комуникационен сектор от 22 юли, потенциално сте имали поне един неудобен разговор с любимия човек или любовен интерес, който е трябвало да се случи.

Изразяването на това колко е важно за вас да се поддържате взаимно чрез подкрепа, уважение и възхищение, също е било въпрос на разговор. Сега, когато Венера става директна, родените под знака на зодия Близнаци, ще бъдат изпълнени с нови и ярки мисли за романтиката.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
лева, десна ръка чешанье на....
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мише, а как ще е сексът от 28 август до трети септември?
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Пълни глупости.