Какво ни очаква по време на пълнолунието в Риби на 31 август

Сатурн, който също е ретрограден в Риби, е много активен и при това пълнолуние
29 авг 2023 15:12, Михаела Лазарова
8
Какво ни очаква по време на пълнолунието в Риби на 31 август
Снимка: Istock

На 31 август ни очаква невероятно пълнолуние в знака Риби. Тъй като това е второто пълнолуние за месеца, то се нарича още Синя Луна. Сините луни са изключително редки. Наличието на две пълнолуния за един календарен месец показва голям прилив на освобождаваща енергия. Възможно е нещо да напусне живота ни.

Това може да е връзка, работа, травма или дори негативни енергии. Определено след това пълнолуние ние ще се почувстваме променени. Нещо ново ще „покълне“, но от нас ще се изисква да бъдем търпеливи. Не бива да забравяме, че сега има и силна вълна от ретроградна енергия на няколко планети - Меркурий, Венера, Сатурн, Нептун, Уран и Плутон. Въпреки че не е необичайно да имаме няколко ретроградни планети едновременно, определено това е една интензивна комбинация.

Ретроградната енергия на планетите ни кара да погледнем назад към миналото. Време е за размисъл. Известно ни е, че по време на ретроградност, особено на Меркурий (но и не само) е възможно да има някои забавяния на плановете ни, неразбирателство, несполучливи покупки, чувстваме се несигурни, забавени.

Ето защо е подходящо да се погрижим за комфорта си, без да бързаме и да обмислим своите идеи, планове. Разходките из природата са фантастичен начин да балансираме себе си. Знакът на зодия Риби управлява краката, ето защо разходките са нещо положително за нас.

Пълнолунието в Риби ще ни помогне да предприемем едно „пътуване“ към себе си, към това да слушаме вътрешния си глас. Сънищата ни може да станат по-пророчески или да забележим, че Вселената ни изпраща по-ясни знаци. Според западни астролози, по времето на тази Синя Луна има „магия“. Затова е важно да останем отворени за това, което ни предстои, дори и за някои от нас това да се окаже момент на прочистване или освобождаване.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Първо има залез гледат от скалите. След скриване на слънцето зад Странджа, рибарските лодки увисват сякаш във въздуха. Водата на места жълта, на места много разреден циан. Все едно сме на Малдивите. От другата страна на носа вече е пълнолуние
4
2
 
3
 
! Отговори
с. Подуене преди 7 месеца
Мен ме очаква барбекю, за вас не знам! :)
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мише, а как ще бъде секса по време на пълнолунието в Риби на 31 август?
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Простотии.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Който има пари го чака сьомга - който нема пари го чака таранка :)))