Според зодията: Какво да опитате, преди да дойде лошото време

Възползвайте се от остатъка на хубавото време!
13 сеп 2023 22:23, Теодора Драгоева
2
Според зодията: Какво да опитате, преди да дойде лошото време
Снимка: iStock

Лятото може да е към края си, а повечето от нас вече да са се сбогували с плажа и морето, но това не значи, че е дошъл и краят на хубавото време. Много често есенните месеци (септември, октомври и дори ноември) са тихи, слънчеви и дори сухи. Така че, ако не сте успели да опитате всички забавни дейности на открито през изминалите летни месеци, не е късно!

А ето и коя дейност да изпробвате според зодията си, преди времето да застудее:

Овен: Картинг/Офроуд с АТВ

Вълнуващите дейности са любими на рисковите личности от знака Овен, така че офроуд карането на АТВ (в гората/планината) или посещение на картинг писта е абсолютно задължително! Не само, че можете да шофирате толкова бързо, колкото искате, без оплакванията на пътниците, но има и конкурентен елемент. Това е дейност, която можете да правите с почти толкова приятели, колкото искате – колкото повече хора, толкова повече конкуренция.

Телец: Миниголф

Като фиксиран, земен знак вие обичате дейности, които ви позволяват да вървите със собствено темпо, което прави миниголфа идеалната идея за вечерна среща за вас. Не само можете да прекарате интимно време с когото и да играете, но няма прекалено много конкуренция, което означава, че нещата остават доста спокойни. Вие сте голям почитател на сдържаното хоби и миниголфът е идеалният начин да излезете от дома си, без да се налага да се потите.

Близнаци: Падел тенис

Винаги сте бил добър с ръцете си, Близнаци, което означава, че този сравнително нов спорт, който представлява комбинацията от тенис, пинг-понг, скуош и бадминтон, е идеалното занимание за вас. Правилата на падел тениса са прости, което ще ви улесни да ги научите бързо и да ги преподадете на близките си. Необичайното име на този тенис също е чудесно начало на разговор, особено след като играта няма абсолютно нищо общо с греблото (paddle на английски означава гребло).

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: офроуд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
ужас преди 8 месеца
Съсипаха я тая държава! Зимата студ и сняг, пролетта постоянно вали дъжд, лятото жега слънцето гори, само есента долу горе става докато не почнат северните ветрове в края на октомври.