Как есенното равноденствие ще се отрази на вашата зодия?

В сезона на Везните балансът е ключов
22 сеп 2023 10:34, Теодора Драгоева
2
Как есенното равноденствие ще се отрази на вашата зодия?
Снимка: iStock

Горещото лято вече е зад гърба ни, а с него си заминаха и ретроградните Венера и Меркурий. Въпреки че предстоящите дни може да са по-кратки и по-мрачни, вашият хороскоп за есенно равноденствие за 2023 г. ще е доста по-спокоен в сравнение с последните месеци. Тъй като първият ден на есента съвпада с началото на сезона на зодия Везни, а този знак е ориентиран към партньорствата и удоволствията, това време на годината е свързано с приоритизирането на връзките. Така че, ако периодът на Девата ви е стресирал, началото на новия сезон обещава да ви върне баланса.

Като кардинален знак, енергията на Везни е отговорна за започването на начинания, които включват социализация, творческо сътрудничество и изграждане на нови взаимоотношения. Това е идеалният сезон за общуване с други хора, особено сега, когато Венера, управителят на този знак, най-накрая е директна. Тъй като този сезон е свързан с обединяването на силите с другите, вашите независими занимания може да останат на заден план. Сега е моментът да започнете да поддържате здравословен баланс между приоритизирането на другите и приоритизирането на себе си.

Кога е есенното равноденствие през 2023 г.?

Тази година есенният сезон ще започне официално на 23 септември сутринта. Есенното равноденствие означава времето от годината, когато денят и нощта се изравняват по продължителност, символизирайки началото на дните, които бавно стават по-къси, водещи към по-студените месеци.

Също така на 23 септември слънцето преминава във Везни, така че всички ние ще дадем приоритет на удоволствията, артистичността и романтичните си връзки, поне през следващия месец. Тъй като Везните се считат за знака на падането на слънцето, когато то губи своя блясък, може да се окажете прекалено погълнати от това да бъдете харесвани или приемани от другите. Вероятно ще се опитвате да избягвате конфликти или конфронтации през този сезон и ще се опитвате да запазите мира на всяка цена. Въпреки че това време е благоприятно за изглаждане на нещата в отношенията, не забравяйте да отстоявате себе си, а не да се изгубвате в желанието си да направите другите хора щастливи.

Ето как всеки зодиакален знак ще бъде повлиян от есенното равноденствие през 2023 г.:

Овен (21 март – 19 април)

По време на есенното равноденствие ще се облегнете изцяло на вашите взаимоотношения. Тъй като слънцето се премества във вашия седми дом на романтичните партньорства, възможно е да се чувствате насърчени да дадете приоритет на връзката си, което може да противоречи на вроденото ви поведение. Предстои ви период, в който няма да сте толкова заети със своите солови проекти – полезно време, за да задълбочите отношенията си с другите. Чувствайте се свободни да прекарвате времето си в общуване. Ще бъде добре да си починете малко от личните си дела и проекти.

Телец (20 април – 20 май)

С настъпването на есенното равноденствие вие ще търсите по-голям баланс в ежедневието и обичайните си дейности. Като зодия, управлявана от Венера, хармонията е всичко за вас и този сезон ще искате да дадете още по-голям приоритет на приятните ритуали в живота си. Може също така да се почувствате склонни да приоритизирате здравето и цялостното си благополучие по начин, който ви удовлетворява и зарежда. Това е благоприятно време за започване на нови уелнес практики.

Kак и другите зодиакални знаци ще бъдат повлияни от есенното равноденствие, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: есенно равноденствие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Урсула преди 7 месеца
Хороскоп 20 лева :)))
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Е, айде стига простотии вече, де! Вие съвсем глупости съчинявате.