10 неща, които да направите за себе си

Отделяйте повече време за любимите ви неща
10
10 неща, които да направите за себе си
Снимка: Istock

Неустоимата жена е уверена, щастлива и позитивна. Това я прави по-привлекателна за мъжете, за разлика от онази, която постоянно е намусена, оплакваща се от живота и очакваща мъжът да ѝ оправи живота. Никой не иска единствено той да носи отговорността за щастието на друг човек. Рядко може да срещнете мъж, който би поел подобен риск за себе си.

Въпреки че може да ви звучи банално, когато намерите начини да обичате себе си и живота си в настоящия момент, вие предприемате стъпки, за да станете практически неустоими и да направите живота си още по-хубав.

Вижте 10 неща, които да направите за себе си, които ще ви направят неустоими.

1. Изградете увереност. Самооценката е много секси. Всеки ден се учете да намирате в себе си физическите характеристики, които ви допадат и не забравяйте всеки ден да отбелязвате пред себе си колко ги харесвате.

2. Припомнете постиженията си. Повечето хора са склонни да се фокусират върху това, което не са постигнали, омаловажавайки успехите си. За да се почувствате добре със себе си, помислете си хубаво, дори може да си направите списък за всички ваши победи – малки и големи. Ако е необходимо закачете този списък на видимо за вас място. Поставете нещо на работното си бюро или някъде в дома си, което да ви напомня за ваше постижение. И не забравяйте, че възможностите за нови успехи са пред вас.

3. Научете се да говорите положително със себе си. Хората често са много по-критични към себе си, отколкото някой друг би бил. Как искате да се чувствате удобно в кожата си, ако не се харесвате? Ако постоянно се обиждате. 

4. Преобразете се. Освежаване на гардероба, лека промяна в грима, прическата, подобряване на физическата форма. Усещането, че се грижите по-добре за себе си, действа мотивиращо.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Mu6e, и3мий cu nyTkaTa, чe яko миpuшe...
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Вие сте харесвани и обичани. Приятни сънища!
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мише, а да правим ли секс за себе си?
1
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Например спрете да се пишете таня георги наблюдател космонавт истината само питам хичо и т.н. Това че сте надрусан и се мислите за някакъв *** не означава че другите са.