Кои са най-глупавите и неверни съвети за любовта?

Търпението е важно във връзките, но невинаги е добър съветник
10 окт 2023 22:35, Михаела Лазарова
10
Кои са най-глупавите и неверни съвети за любовта?
Снимка: Istock

Любовни съвети можете да чуете отвсякъде – от приятели, близки, семейство, колеги, дори познати. Всеки има своята гледна точка за любовта в зависимост от опита, който има, и можете да получите всевъзможни съвети, които в повечето случаи не съдържат нищо полезно в посланията си.

20 знака, че е време да приключите връзката си

Кои са най-глупавите и неверни съвети за любовта, на които да не обръщате внимание?

Не бързайте да се радвате

Ако приятелки ви кажат, да не бързате да се радвате, ако се чувствате добре с настоящия си партньор, не ги слушайте непременно. Вероятността да са прави или да грешат е 50 на 50. Човек просто трябва да се ориентира в конкретната ситуация и да чете сигналите, да усеща положението, за да направи своята преценка.

Не е задължително, а и не е правилно да поставяте всяка връзка и ситуация под общ знаменател. Ако в предходния ви опит сте избързвали с радостта и фанфарите, това не означава, че всеки път това би било грешка.

Отговорете на съобщението му след няколко дни

Това е един от най-разпространените любовни съвети, който обаче няма особена стойност. Вярно е, че моменталният отговор обикновено се приема като отчаяност, готовност на всичко и липса на самочувствие, но също така е вярно, че ако неглижирате някого с дни, това ще има обратния ефект.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Съветвам ви да се разделите преди да си омръзнете. Ще останете с чувството за нещо недоизживяно и като се срещнете от време на време ще се любите като за последно.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Приятни сънища!
1
1
 
2
 
! Отговори
Мара Подробната преди 6 месеца
До Анонимен 3 Твоят съвет само за мъже ли е? Или имаш предвид и домашни помощници, които за 50 лв на чес мият прозорци и пускат прахосмукачката?