Най-често срещаните причини сексуалният ви живот да страда

Пиете алкохол всяка вечер
31 окт 2023 23:00, Михаела Лазарова
42
Най-често срещаните причини сексуалният ви живот да страда
Снимка: Istock

Сексуалният живот зависи от много фактори. Той може да страда не само заради липса на любов и страст. Ако сте във връзка, но интимният ви живот не е редовен и имате проблеми в секса, някои причини в ежедневието ви може да се окажат пречка за пълноценен сексуален живот.

Кои са 5-те най-често срещани причини сексуалният ви живот да страда?

Липса на сън, раздразнителност

Недостатъчният сън и липсата на качествена почивка влияе зле на либидото. Ако не спите достатъчно и сънят ви е разкъсан, не е дълбок и се будите често, всичко това ви прави раздразнителни и без никаква енергия.

А сексуалното желание изисква енергия и добро настроение. Ако те липсват, вероятността да имате редовен и здравословен сексуален живот е малка.

Страдате от наднормено тегло

Наднорменото тегло може да повлияе негативно на сексуалния живот. То не само понижава самочувствието ви, но може да ви накара да сте по-трудно подвижни, да се задъхвате по-лесно, като в крайна сметка да ви накара да се откъснете от желанието за секс.

Работохолик сте

Ако сте прекалено заети и погълнати от работата си, това също може да накара сексуалния ви живот да страда. Работохолизмът причинява емоционално откъсване от партньора, а и също толкова осезаема раздразнителност, както при безсъние.

Освен това, ако сте постоянно погълнати от работата си, това може да предизвика емоционално отдалечаване у партньора ви и да причини неразбирателства във връзката.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
баба Пена преди 7 месеца
Я се качете в някой автобус у Варна и после ми говорете за душ - половината съграждани се къпят само по коледа и малко за 3-ти март. После що не правили кекс, ами то миришат на цаървул от преди един век
21
0
 
2
 
! Отговори
баба Пена преди 7 месеца
Мек ви е кашкавала, боли ви главата, спи си се постоянно, мек ви е кренвриша
20
0
 
4
 
! Отговори
Защото ви боли глава преди 7 месеца
Защото ви боли главата
19
0
 
8
 
! Отговори
Митьо преди 7 месеца
Няма пари в джоба
18
2
 
9
 
! Отговори
Гошко Пича преди 7 месеца
Гаджето вика: по-навътре, по-навътре. Викам й - не мога. Мога само по-бързо или по-бавно. :-)
17
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Най-често срещаните причини сексуалният ви живот да страда - липса на втори за секс.
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Все някога ще стане!
15
0
 
14
 
! Отговори
То хубаво преди 7 месеца
Само биете катерицата ама мийте я отвреме на време че люти на очите
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Секс без любов няма да има!
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Как е хелоуинската нощ, нищо не казвате по въпроса?
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Има правило, което знаят само онези жени, чиито баби навремето са били изискани дами - парфюм се слага само следобед и вечер.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Ще ви кажа Тайната - Ако редовно се взима душ, лоша миризма няма. Дали използваният парфюм да е тежък или лек, това трябва да прецените сами. На различните хора подхождат различни парфюми и е добре ароматът да не е прекалено натрапчив. Използването на дезодорант е вредно, запушва порите. Освен това е много трудно да се намерят парфюм и дезодорант с еднакъв аромат, а да сложиш върху тялото си два аромата едновременно може да има кошмарен резултат.
10
0
 
8
 
! Отговори
Познавам двама мъже, преди 7 месеца
които изглеждат нормални, но са с диагноза шизофрения. Когато редовно пият предписаните им лекарства, те се държат добре и нямат психични проблеми, но либидото им спада. Тъй като и двамата са млади, това влияе на самочувствието им. Затова своеволно спират лекарствата, а това има за последица влошаване на психичното им състояние. Бог да помага на близките им, а също и на момичетата, които не знаят за техните проблеми, започват любовни отношения с тях и после се чудят защо връзката не върви.
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Сексуалния ми живот страда, защото за секс трябват двама
8
6
 
5
 
! Отговори
Ще ви кажа Тайната преди 7 месеца
Обилно парфюмиране с тежък парфюм, рано сутрин, убива лошата миризма и създава приятно усещане за околните. Правете го всяка сутрин. Но ще имате много завистници, които ще ви кажат, че миришете много силно на парфюм - тайната е да не ги слушате, защото до края на деня, вие ще правите секс а те ще си хейтят. За това пръскайте се с много парфюм и дезодорант. Обилно.
7
3
 
8
 
! Отговори
Малката Пишка преди 7 месеца
Аз мога да ви кажа от опит, че размера няма значение, важното е да ги шиете, аз ги шия като шевна машина ЖУКИ, но сексуалния ми живот страда, когато си намерят някой с по-малка *** и с по-скъп автомобил. Аз карам Мерцедес Ц класа за 5 хиляди евро
6
4
 
12
 
! Отговори
D&S преди 7 месеца
Щом и бръкнеш под полата и на сьомга замирисва ти ръката...
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ееей , къпете се, че идвам с огнехвъргачката. Един, така в казармата не се къпеше и смърдеше момченцето и последва взводно насилие, в банята с дрехите и отгоре с маркуча, не беше лош човек, но смърдеше, от Родопите беше.
4
3
 
6
 
! Отговори
Грузинец преди 7 месеца
Постоянно имате разстройство и не давате Изодзадзе!
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Да не забравяме и зоната на цвaйдера. Никой не обича кафяви писти по бельото.