Кои зодии ще отворят нова глава от живота си през ноември?

За няколко знака този месец ще е старт на съвсем нова песен в житейски план
1
Кои зодии ще отворят нова глава от живота си през ноември?
Снимка: iStock

С оголените дървета и отслабването на слънчевата светлина, ние влизаме в сезона на интригите и просветленията. Марс, планетата на волята и войната, и Слънцето са в знака на Скорпион през по-голямата част от ноември, вдъхвайки на всички ни огнената сила и мъдростта да предприемаме ходове и да инициираме промяна.

Това ще се усети още повече по време на новолунието в Скорпион на 13 ноември. Допълнително сме укрепени от планетата-баща Сатурн, която излиза от ретроградност и става директна на 4 ноември. Сатурн в Риби ни моли да съберем енергията си и да се "приготвим за зимата" с акцент върху това как можем да споделяме, вместо да трупаме, да предлагаме, вместо да отричаме. По-малко алчност, повече колективни ползи.

Слънцето се премества в Стрелец на 22 ноември, затваряйки по-емоционалния и пасивен сезон на Скорпиона. Ноемврийското пълнолуние в Близнаци на 27 ноември пък ще е покана за всички нас да изследваме възможностите във всяко взаимодействие, което споделяме.

А ето и за кои 4 зодиакални знак този месец ще е старт на нещо съвсем ново в житейски план:

Стрелец

Новата глава от живота на Стрелец ще бъде посветена на изказването на неговата житейска истина, както направи поп звездата Бритни Спиърс (виден представител на знака Стрелец) чрез своята нова книга. Повечето хора не осъзнават, че тази откровена огнена зодия всъщност мрази конфликтите и се е сдържала от такива през по-голямата част от последните години, вместо да изпуска парата от време на време. Когато човек демонстрира вид, че винаги е честен и откровен като Стрелеца, никой дори и не предполага, че той също крие тайни зад гърба си. Но независимо дали става въпрос за тайни мнения, чувства или хора в живота им, тази следваща глава от живота на Стрелците ще е именно да покажат/извадят всичко на повърхността. Болките от миналото са преодоляни, от тях те са си взели поуки и всички потенциални сблъсъци, които биха могли да възникнат в резултат на по-автентичното им отношение към живота, могат да бъдат овладени със зрелостта и мъдростта, които са придобили през годините. Стрелецът вече е осъзнал, че не може да угоди на всички и че има право да живее живота си според собствените си правила и разбирания.

Цялата статия можете да  прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: нова глава
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари