Седмичен любовен хороскоп за 6 - 12 ноември

Вълнуваща седмица за любовта
0
Седмичен любовен хороскоп за 6 - 12 ноември
Снимка: Istock

Любовта ще ни носи много емоции. Готови сме да положим повече усилия, за да задълбочим любовната връзка, на която държим. За това много ще ни помага Венера. Марс, Плутон и Уран също ще окажат силно влияние, но според зодиакалния знак, то ще бъде или положително, или може да доведе до някои конфликти и разочарования. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен

През новата седмица планетата на любовта – Венера, навлиза във вашия партньорски сектор. Някои Овни може да осъзнаят, че са склонни да създават повече проблеми, отколкото е необходимо във взаимоотношенията, поради желанието си да спечелят всеки спор. 

Ако вашата ситуация е такава, то наличието на Венера във вашия 7-и дом ще служи като напомняне, че хармонията, благодатта са важни за насърчаването на любовта. С други думи, спорейки и бидейки все конфликтно настроени, водени от егото си, нищо няма да спечелите в любовта, без значение дали сте в дългогодишна връзка или се срещате с някого. 

Телец

Родените под знака на зодия Телец ще изпитат повече хармония, ако са напълно необвързани или отскоро излизат с някого. Венера е във вашия романтичен сектор и ще направи прекрасна връзка с Плутон, който е във вашия 9-и дом. Това ще послужи като силно напомняне, че когато става дума за любов, най-добрият начин да продължите е като следвате максимата: „Бъди верен на себе си“. 

За съжаление, ако сте във връзка, това може да разклати хармонията, тъй като Марс във вашия сектор на партньорството ще се противопостави на Уран, който е във вашия знак. Възможни са конфликти с любимия човек. 

Близнаци 

Ако в близкото минало сте били някак сдържани по отношение на любовните въпроси, то сега ще ви бъде по-трудно. Венера навлиза във вашия любовен сектор. До 4 декември определено ще сте готови да отворите сърцето си за нова любов. Според звездната карта, имате голям шанс да намерите романтично удовлетворение, тъй като всеки, когото срещнете, ще иска да ви опознае и това ще ви накара да се чувствате прекрасно. Обвързаните Близнаци ще се наслаждават на удоволствията в живота с любимия човек. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари