Как да прикриете широкия ханш?

Избягвайте панталони тип „skinny fit“
18 ное 2023 20:50, Михаела Лазарова
19
Как да прикриете широкия ханш?
Снимка: Istock

Въпреки че не можем да оспорим влиянието на Ким Кардашян, която направи така, че сочното дупе да не бъде смятано за недостатък, все още повечето дами се срамуват да излагат на показ средната част на тялото си. Всъщност, прикривайки по-големия ханш (например с дълги блузи), вие може би допускате грешка, тъй като така акцентирате точно на тази област.

Има ли начин да прикриете ханша, балансирайки силуета? Ето няколко идеи как да направите това:

Комбинирайте ярка блуза с тъмен панталон

Без значение от числото, което показва кантарът, не се страхувайте да носите цветни дрехи! Прегледайте обстойно гардероба си за ярки, цветни или шарени горни облекла – било то ризи, блузи, сака, пуловери и т. н. Колкото по-привличаща вниманието е горната част на тялото ви, толкова по-добре. Така ще отклоните погледа от долната част на тялото си и ще подчертаете горната. След това облечете тъмна пола или панталон, които ще ви помогнат горната част на тялото ви да бъде акцент в облеклото ви и визуално ще балансира пропорциите ви. Освен с цветовете, можете да експериментирате и с принтовете. Можете например да съчетаете блуза или риза с животински щампи с черен панталон.

Носете колан

Коланът помага да привлечете вниманието на околните към талията си. Облечете любимия си топ или рокля. След това закопчайте и закрепете колана, за да подчертаете наистина талията си. Можете да използвате този трик за по-тънки или по-дебели блузони, пуловери, дори и връхни дрехи (като тренч или дори вълнено палто). За да избегнете създаването на допълнителен обем, за предпочитане е горната част да е с дължина някъде около бедрата. Прекалено дългите рокли или палта, могат да ви накарат да изглеждате по-груби.

Носете високи обувки

Когато кажем: „високи обувки“, сякаш говорим за отдавна отминал тренд. Истината е, че много дами предпочитат удобството и комфорта, но по-високите обувки ще ви придадат няколко допълнителни сантиметра, при това точно в долната част на тялото. Така ще балансирате силуета по-добре. Запомнете, че всякакъв тип обувки ще ви свършат работа – може да са с дебел ток, на платформи или с равни по-дебели подметки.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Едно е широк ханш, но висок, а съвсем друго са смъкнатите дууупета в снимките към статията. Това си е брич, кофти структура.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Най-точно е мнението на N2 (турчина) и N5.
10
5
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 5 месеца
Аз харесвам и си имам работа само със слаби жени. Даже да е леко закръглена и вече не е в моята категория. Малко дупe, слаби крака, висока и задължително хубава в лицето. Даже някои от приятелите ме бъзиkaт, че такива кльощави жени за нищо не стават, ама аз си знам :)))
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Никак не може да се прикрие. Най-разумно е да се яде по-малко хляб и почти никаква захар.
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
- Спрете да плюскате.
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Защо да го прикриват? Широкият ханш е женствен.
6
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 5 месеца
Как да прикриеш широкия ханш? Като ядеш по-малко. Действа безотказно и при всички.
5
2
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 5 месеца
За всеки влак си има пътници. Някои харесват много слаби жени, други - тези с извивки, трети пък направо дебеланки. Важното е да се харесваш сам и точният човек непременно ще се появи.
4
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
По-добре тук да има публикация която да обясни на руските слуги в България как да прикрият липсата на достатъчно сиво вещество и морал в кратуната ...
3
4
 
9
 
! Отговори
по малко торти преди 5 месеца
Как да прикриете широкия ханш?
2
0
 
21
 
! Отговори
Турчин преди 5 месеца
Не се правете на такива, каквито не сте. Това отблъска мъжа най-много. Какво като го прикриеш с блуза, нали мъжа има очи и знае какво има под тази блуза? И ти няма ли да му се покажеш гола? Тогава как ще го криеш? Ще се засрамиш още повече. Мъжът най оценява и харесва естествени неща. Дори закръглена жена ми харесва, ако виждам, че тя не се притеснява от това, усмихната е, жива е, а не се напряга и притеснява. Или не е на някоя мъчителна диета, заприличала на мумия. С други думи, бъдете себе си.
1
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Като спрат да ядат.