Кои цветове да носите през 2024 в годината на Зеления дървен дракон

И кои нюанси да не носите
10 дек 2023 22:20, Дарена Найденова
17
Кои цветове да носите през 2024 в годината на Зеления дървен дракон
Снимка: iStock

Остава по-малко от месец до новата 2024 година, а с това се увеличава и напрежението относно това какво да носим в новогодишната нощ и след това. Докато на 31 декември е прието да се обличат най-бляскавите рокли и костюми, червено бельо за по-добър сексуален живот през следващите 12 месеца и бяло, ако се надявате на предложение за брак, то стилът през следващите 366 дни се определя от това под кой китайски знак ще премине годината.

Новата 2024 година ще е подвластна на Зеления дървен дракон. Тя е свързана със сила, власт, успех и благоволение при предприемането на нови начинания. Драконът ще се настани в ежедневието ни на 10 февруари и ще остане там до 28 януари 2025 година. Според китайския хороскоп, годината предразполага за повече растеж, устойчивост и развитие. Зеленият цвят пък се свързва с повече насочено внимание към здравето, здравословния начин на живот и грижата за себе си.

Дървото, от своя страна, е символ на семейните ценности и стабилността. Това може да е предпоставка за подобряване на връзките с близките хора, както и заздравяването на фамилията.

Освен че е хубаво да знаете за същността на Зеления дървен дракон, е добре да бъдете подготвени и за модните тенденции през следващата година. Те са пряко свързани с китайския календар и тяхното познаване може да ви помогне да постигнете много по-лесно целите си. Магията на цветовете никога не трябва да бъде подценявана или пренебрегвана.

Източната философия казва, че Зеленият дървен дракон има както любими, така и омразни цветове. Така че, ако искате да умилостивите мощния покровител на годината, ви съветваме да наблегнете на някои нюанси и да се разделите с други.

Цялата  статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Немааа а са плашиш дракона е дървен, не е на дър вен.
6
1
 
2
 
! Отговори
gg преди 2 месеца
***, главите ви са дървени. Годината има елемент (дърво) и животно (дракон). И започва през февруари.
5
3
 
2
 
! Отговори
Я па я..! преди 2 месеца
Зеления цвят е модерен. И Зеленски го рекламира. А че-рве-ния за Митрофанова и Нинова.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Простотии.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Приятни сънища!
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Красива е!
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В годината на дървения дракон драконът ще е дървен!