Хороскоп за седмицата: Какво да очаква всяка зодия

Астрологична прогноза до 17 декември
12 дек 2023 18:23, Теодора Драгоева
2
Хороскоп за седмицата: Какво да очаква всяка зодия
Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода до 17 декември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Въздържайте се от резки промени в професионалната сфера. Не е подходящо точно сега да сменяте работното място. Избягвайте излишните разходи. За всичко най-необходимо ще разполагате с достатъчно финанси. Опитайте се да разпределите оптимално времето, с което разполагате между личните търсения, задълженията към близките и незабравимите моменти в компанията на приятелите.

Телец

Ще получавате различни покани за участие в благотворителни или други социални дейности. Отзовете се, само ако нямате съмнения в почтеността на организатора. Срещите с хора, запознанствата, разнообразната обстановка ще ви заредят с добро настроение. Дори да сте имали някакви сериозни грижи, през втората половина от седмицата ще успеете да стигнете до правилното им решение. За помощ разчитайте основно на старите приятели.

Какво да очакват другите зодии четете в Тiaoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Свинско със зеле и вино голям кеф :)))