4 зодии, които обожават да похапват между храненията

Това са едни от най-лакомите астрологични знаци
16 дек 2023 19:40, Теодора Драгоева
7
4 зодии, които обожават да похапват между храненията
Снимка: iStock

Има няколко звездни знака, които просто не могат да се преборят с изкушението да хапнат нещо малко между основните си хранения. Личностите от тези зодии често се водят от спонтанност или пък подценяват калорийния си прием. Те нерядко оставят разнообразните си желания и импулси да управляват хранителните им навици. Всъщност тези хора обичат да превръщат всяко свое хранене в кулинарно приключение. И все пак, въпреки че планират здравословни закуски, обеди и вечери, те често се оказват неспособни да устоят на привлекателността на леко похапване в други часове на деня. Хората от тези зодии са склонни да се поддават на изкушението, което възниква в онези моменти на кулинарна уязвимост. Следователно те се поддават на пристъпите на глад и често после се чувстват виновни.

Разберете кои са знаците, които не могат да устоят на лека закуска между храненията:

Телец

Обгърнати в свят на удовлетворение и дълбока признателност към по-фините удоволствия в живота, Телците се оказват неустоимо привлечени от очарованието на похапването между основните хранения. В същността си Телците имат неоспорима любов към угаждането и сетивните удоволствия. За тези земни знаци това е повече от просто засищане на глада. Всъщност това е кулинарно рандеву, което превръща всяка хапка от шоколад, хрупкави бадеми и френско сирене в симфония от вкусове. Те не могат да се преборят с очарованието на леките похапвания в различни часове от деня, тъй като искат да се отдадат на празника на сетивната наслада. Тези хора вярват, че вкусна закуска по средата на работния им ден е приятно допълнение към кулинарното им изживяване. Със замечтан поглед те се поддават на очарованието на възхитителните лакомства, превръщайки всеки момент на удоволствие в истинска наслада. Освен това те могат да намерят утеха и радост именно в похапването на нещо вкусно, което буквално може да подобри настроението им или да ги успокои, ако са изнервени.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: зодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Ужас са преди 5 месеца
До ТелетоВ грешка си. Редовно си правя телешка наденица. Искаш ли да я пробваш? Упс ще е канибализъм нали?
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Имах съученичка "Скорпион", която всяко междучасие си похапваше ту солено, ту сладко и си беше пухкавичка, но в общи линии беше симпатично момиче. За разлика от повечето стройни газели, които станаха и висшистки, после погнаха интересните мъже, тази пухкавичката завърши двугодишен колеж след гимназията, омъжи се без амбиции за мъж големец, роди и има здраво семейство.
1
5
 
3
 
! Отговори
Ужас са преди 5 месеца
Телеца е най-долната, подла, алчна, арогантна, високомерна, нарцистична и егоистичина зодия.

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe