Тоалет за новогодишно парти – модни съвети от Франция

Меката на модата определено може да ни научи на някои тънкости в обличането
22 дек 2023 20:46, Дарена Найденова
13
Тоалет за новогодишно парти – модни съвети от Франция
Снимка: iStock

Ако има нещо, с което всеки моден критик може да се съгласи, то е, че френските момичета са върховните музи на стила. Привлекателността на техния стил е, че не става въпрос за конкретни дрехи, които съставляват естетиката, а въплъщаване на френското отношение към модата. За някои това означава завършване на стила с червено червило, за други е поддържане на гардероб, пълен с ретро находки. Независимо кой аспект от естетиката на френското момиче резонира най-добре с вашия личен стил, парижанките продължават да вдигат летвата, когато става въпрос за съставяне на характерна визия.

Не е изненадващо, че решихме да вдъхновим празничните си тоалети именно от Париж. Въпреки че има безкрайни аспекти в стила на френските дами, от които да черпите идеи за празнично облекло, ние сме особено заинтригувани от тяхното майсторско използване на червеното. Дори ако сте човек, който не обича яркия цвят, тези съвети от Париж може би ще ви накарат да си промените мнението.

Тоалет за коледно парти – стилни съвети от Франция
Монохроматичен избор

За да носите червено като истинско френско момиче по време на празниците, означава да изпробвате цвета с игрив монохроматичен тоалет. Този подход е подходящ за всичко – от комбинация на тренчкот, пуловер и панталон за офиса до кожено яке, минипола и чорапогащник за романтична среща.

Червен чорапогащник
Какъв по-добър начин да подражавате на стила на френското момиче от това да изберете една от най-горещите тенденции за този сезон – червени чорапогащи. Някои казват, че визията е типично парижанска, но ние по-скоро сме склонни да вярваме, че тенденцията набира популярност заради Блеър Уолдорф. Така или иначе червеният чорапогащник превзе гардеробите ни тази зима.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: стилни съвети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 5 месеца
За Новогодишната Нощ - хубави тоалети,алкохол и групен секс....няма по хубаво прекарване....
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
>>>>Той се надигна, направи свещ, избобот, изкрещя. "Ваща мама леви и десни... Тук "Аз" управлявам! Тук "Аз" съм капитан! И Кюрчо се изправи и отдаде чест като верен воин на авоя "Аз"... Прибра обратно лявата и дясната половина. Съсече портата и рече: До тук! Светът е мой вече! Туй тяло "Аз" ...Българина управлява да не Пуши Цигарки повече ЧОВЕЧЕ!
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мани, мани...гледам порта. Да влизам или да излизам? Портата разделя света на две - на влизащи и излизащи, на балъци и на умници, на пушачи и не пушачи! Не знам от кой съм? Разделяне на "Аз" на две? "(Пушач+Не Пушач) : 2 = ?" А то не може, става трудно... Тялото се разцепи на две половинки. Крак, ръка, ляво полукълбо и крак, ръка и дясно полукълбо. Маунката си трака. Вътре съм в боя влязох в кръчмата и с двата крака. Но помощтта на отговора дойде изненадващо >>>>>>
7
2
 
2
 
! Отговори
хи хи преди 5 месеца
ОООо, , кака , как ще му отрака, усещайки една малка мида, която се отваряше пред големия му член, един загорял член от зажадняло цвете, всмукващо....
6
2
 
0
 
! Отговори
Ил дьо Франс преди 5 месеца
Косматите са тия от смесените бракове и бедняците.....явно си нямал късмет. Иде в 16-ти арондисман там ще има обеезкокмени но и такива от левия бряг....А ся за модата,тва не е мода това са уруспuu
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Българите сме известни франкофони. Още от времето на Желев и закуските на ФрансУа Митерон. Смешни напъни...
4
1
 
3
 
! Отговори
Тюркие преди 5 месеца
Туалет, комшу, туалет
3
2
 
4
 
! Отговори
Дилов син преди 5 месеца
Слагаш бурката и пускаш сифона в Тоалет(ната).
2
6
 
1
 
! Отговори
... преди 5 месеца
бе преди време имах една колежка французойка! Хубаво лице, и тяло! Но като се съблече и като видях, че е малко по-космата от мен! И ми беше неудобно, особено като ни се оплитаха космите по краката и ръцете!
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сложете си само бурката.