Зодиите, които са най-гневни по време на раздяла

Хората от тези знаци приемат скъсването много болезнено
10 яну 2024 17:45, Теодора Драгоева
6
Зодиите, които са най-гневни по време на раздяла
Снимка: iStock

Разбитото сърце е едно от най-болезнените неща, които можем да преживеем. А раздялата предизвиква луди емоции. Дори най-спокойните и разумни хора трудно запазват самообладание в края на романтичната си връзка. Независимо дали става въпрос за скъсване след изневяра, или след отчуждаване, възможно е човек да плаче с дни, седмици и дори месеци за своя бивш партньор, да изхвърли дрехите му на боклука, да изтрие всичките си снимки с този човек или да направи някакви други хаотични емоционални реакции.

Но за някои хора тези реакции могат да стигнат дори по-далеч и да доведат до разрушително, изключително гневно поведение. Един от начините да анализирате кой преживява най-тежките и токсични раздели, е да обърнете внимание на зодиите.

Ако смятате да скъсвате с някого от следните зодиакални знаци, бъдете нащрек за някои неблагоприятни и свръхемоционални реакции:

Овен

Като огнен знак, Овенът може да бъде разрушителен, когато нещата вървят не както трябва. Овните са силно конкурентни и винаги биха предпочели те да бъдат онези, които инициират скъсването, защото това ги кара да се чувстват сякаш имат надмощие.

Те са амбициозни и искат любов, която е вечна. Когато това се провали, те вероятно ще изпитат истинско разочарование и гняв. Те ще се хвърлят в нови запознанства, опитвайки се да докажат на бившия си партньор, че нямат нужда от него.

Но това може да попречи на Овена да превъзмогне раздяла. Той ще търси начини да отмъсти на своята експоловинка. След раздялата Овенът ще иска да покаже на бившия си какво е загубил в негово лице и дълго време няма да мисли за това как самият той да потърси щастието отново, дори и без половинка.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: зодиискъсване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Депресиран маниак, който манипулира партньора за удоволетворяване на прищевките си. Той не може да приеме, че жертвата се изплъзва! Следи контакти, разгонва близки и познати. Предвидливо през време на връзката не допуска развитие на неговите способности. Партньорът трябвало да харесва, онова, който той иска, защото го обича или защото това е дългът му, или защото така иска бог. Вариации безкрай.
3
0
 
1
 
! Отговори
Мани, мани, като преди 3 месеца
Го прочетох по задълбочено по далече от Овен, иначе , да са живи и здрави и на един му казвам Кураж с полет изгрева на слънце, живота ти показва, има смисъл има светлина и ако обичаш не ме занимавай повече с твоята смърдулана... И изобщо със себе си....
2
3
 
1
 
! Отговори
Абсолютни глупости преди 3 месеца
Всичко е поправимо..
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Глупости на търкалета.