Кои зодии ще усетят раздвижване в любовния си живот покрай новолунието на 11 януари

Разберете кои астрологични знаци ще имат шанс за добри промени в романтичен план
11 яну 2024 22:50, Теодора Драгоева
4
Кои зодии ще усетят раздвижване в любовния си живот покрай новолунието на 11 януари
Снимка: iStock

Новолунието в съзвездието Козирог, което е днес, на 11 януари, наистина може да символизира ново начало. Това лунно време е особено важно, тъй като следва края на ретроградния Меркурий, което ни позволява да продължим напред със силното и амбициозно влияние на Козирога. Този момент е перфектен за задаване на цели и намерения в дългосрочен план.

По отношение обаче на връзките и любовта, най-вече три зодиакални знака ще имат шанса за нов курс или ново начало, без значение дали са обвързани или не.

Разберете кои са тези знаци, които ще изпитат възход в романтичния си живот именно сега:  

БЛИЗНАЦИ
Новолунието в Козирог на 11 януари ще бъде във вашия съблазнителен осми дом на интимност, секс, трансформация, сигурност и мистерия. Това е време не само да обмислите и преоцените всичките си емоционални връзки, но и да се отворите за възможността да създадете нови. Ако сте надраснали романтична или сексуална връзка, сега е моментът да я напуснете. Трябва да се освободите от това, което вече не ви служи, за да сигнализирате на Вселената, че сте отворени за нещо по-дълбоко и по-страстно или дори нещо по-пълноценно в сексуален план.

Ако в момента сте щастливи във връзката си или проучвате възможностите си за нова с конкретен човек, сега моментът е доста подходящ. Възможно е да има важни разговори за бъдещето с половинката ви, така че бъдете ясни относно вашите желания и нужди. Ако сте необвързани, сега е периодът да излизате повече. Носете най-чувствения си парфюм и стреляйте с най-примамливия си поглед към красивия непознат. Ако трябва да останете вкъщи, заменете уютните си спортни панталони с нещо по-копринено и луксозно.

Разберете кои са другите знаци, които ще изпитат възход в романтичния си живот именно сега от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: новолунието
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Юруш!
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Красивите или богатите или тези, които са снижили летвата толкова ниско, че на практика я няма.
1
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не сме надживели романтиката!