5 тенденции в интериорния дизайн за 2024 година

Вижте какво се завръща под светлината на прожекторите
Обновена: 14 яну 2024 16:32 | 14 яну 2024 16:04, Дарена Найденова
4
5 тенденции в интериорния дизайн за 2024 година
Снимка: iStock

През 2024 г. много популярни визии от миналото се завръщат – и те са по-добри от всякога. Въпреки че някои от тези тенденции са фини щрихи, които вероятно ще видим в TikTok, нещо значително ще се промени в една от най-важните стаи в дома.

И така, какво се завръща на мода? По-долу ви представяме тенденциите, които интериорните дизайнери предвиждат да се завърнат през тази година.

Тапети

Тапетите се опитват да се завърнат на сцената от няколко години, но 2024 ще бъде годината, в която те ще се превърнат в съществен елемент от домашния декор. За пространства, които се нуждаят от истински герой, обърнете се към тапетите, за да придадете малко повече разнообразие в интериора. Предлагайки се в широка гама от щампи и текстури, тапетите са умна техника за демонстриране на индивидуалността по невероятен и вечен начин.

Едно от най-хубавите неща при тапетите в днешно време за разлика от тези, които са украсявали стените на вашите родители, баби и дядовци е, че не само възможностите за дизайн са безкрайни, но и появата на лесни за отлепване и залепване тапети направи това разкрасяване възможно за наемателите или за всеки, който иска да се справи със задачата съвсем сам.

Цялата статия можете да прочете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
приглушените цветове, наистина са супер, много ми харесват тези земни тонове, това тъмно зелено с дървени детайли
2
0
 
6
 
! Отговори
Бебешки шик??? преди 3 месеца
Оф, Боже! Що за глупост-бебешки шик. Демек кичозните пердета и тапетите,заради които смърди ужасно стаята стават на мода?! Нем,мерси!
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Глупости на търкалета, тапетите се завръщали, трапезарията също, пълни глупости, а тая снимка с тия ретро руски завеси тежащи килограми дето сте я постнали цена няма. Сложете и дантелини пердета с фазани на тях и сте в тренда