Седмичен любовен хороскоп за 15 – 21 януари

Възможни са любовни заблуди
Обновена: 15 яну 2024 10:25 | 15 яну 2024 10:22, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 15 – 21 януари
Снимка: Istock

Любовта може да има измамна нишка през новата седмица. Това може да се дължи донякъде на Венера и Нептун. Ако има неистински любовни връзки и заблуди, то „балонът ще се спука“. Плутон също ще изиграе своята роля. Повече за любовта според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

Скъпи Овни, когато става въпрос за любов, можете ли да се справите с истината? Тази седмица отговорът може да не е това, което си мислите. Тъй като планетата на любовта Венера във вашия 9-ти дом е в квадратура с Нептун, е напълно възможно да предпочетете да преминете през седмицата и текущата си романтична ситуация, като се съсредоточите върху светлата страна или затворите очи за очевиден проблем. Вероятно има тънка граница между романтизирането на ситуация и заблудата за нещо. Може би е време да си отворите очите по отношение на някои любовни въпроси. 

Телец 

Някои от представителите на зодията може да бъдат разочаровани, когато открият, че с любимия човек вече не споделят една и съща визия за бъдещето. Всъщност може да се наложи да помислите дали някога сте го правили или не. Възможно е да сте се заблуждавали през цялото време, докато сте били заедно, защото не сте могли да понесете да обмислите алтернативата, че може би не сте толкова съвместими, колкото сте си мислили. Ако това обаче не е вашият любовен сценарий, то седмицата ще ви носи удовлетворение в любовта. Необвързаните да не се вслушват много в съветите на приятели по отношение на любовните въпроси. 

Близнаци

Седмицата може да ви донесе и някои разочарования по отношение на любовните въпроси и независимо дали е важно или второстепенно, изглежда ще изпитате известно ниво на разочарование. Възможно е любимият ви човек или любовен интерес да попаднат в ситуация или да имат отношение към вас, което да ви се отрази негативно. Ще отнеме малко време, за да преодолеете негативното впечатление. Най-лошият сценарий е да разберете, че партньорът ви вече не иска да бъде във връзката ви. 

Ако сте необвързани, звездите ви съветват да избягвате да се впускате във взаимоотношения с някого, който ви обръща твърде много внимание. Възможно е въпросният човек да иска да ви използва. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари