Зимен хороскоп според зодията

Ето какво ви очаква
17 яну 2024 20:15, Михаела Лазарова
2
Зимен хороскоп според зодията
Снимка: Istock

За мнозина зимата е скучен и еднообразен сезон, който няма какво да предложи. Всъщност трябва винаги да имаме предвид, че времето навън е такова, каквото е, просто трябва да променим гледната си точка. Ето защо, в следващите редове ще ви споделим какво вещаят за вас звездите през този сезон. 

Овен

От януари до средата на април планетите заемат вашите сектори на финанси, кариера и работа. Юпитер беше ретрограден във вашата зона на финансова сигурност от началото на септември, но точно преди новогодишната нощ планетарният владетел на възможностите и подкрепата се завъртя директно, възстановявайки реда във вашия финансов свят и емоционална сигурност.

На 20 февруари Марс и Венера ще се изравнят, за да стимулират работата ви в обществения сектор, като гарантират, че сте заобиколени от вдъхновяващи съмишленици. Ако има възможности да разберете как да работите по-интелигентно вместо по-усърдно, февруари ще ви подтикне да направите промени и да рационализирате начина, по който правите нещата.

Март изисква малко почивка, тъй като сезонът на Риби е свързан с обновление. Това е подготовка за вашето годишно новолуние в Овен, което възниква на 8 април, отваряйки нов годишен цикъл за вас. През май Юпитер ще смени знаците в много по-социална сцена за вас, така че се възползвайте максимално от възможностите си за кариера тази зима. 

Телец 

Нека ценностите ви да ви водят напред през тази година. Меркурий се завъртя във вашия дом на обучение, писане и духовност в началото на януари, така че се насладете на лесен достъп до интелектуално вдъхновение. Търсете и ще намерите! Задоволете жаждата си за пътешествия със спонтанно пътуване през уикенда през зимните месеци или планирайте бъдещо приключение.

Докато планетите ни придружават към пролетта, Юпитер в Телец ще ви помогне да освободите всички хора или проекти, които вече не ви служат. Направихте радикални промени през последните години благодарение на Уран във вашия знак, но точно когато си мислехте, че нищо не може да ви смути, месец април ще настоява за автентичност във всички области.

Уверете се, че спите допълнително през април, тъй като Венера е във вашия сектор на сънищата и подсъзнанието и може да донесе ценни прозрения, които могат да ръководят живота ви. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари