Kакво да очаква всяка зодия докато Венера е в Козирог?

Венера ще се движи в този знак точно около Деня на влюбените
31 яну 2024 17:45, Теодора Драгоева
2
Kакво да очаква всяка зодия докато Венера е в Козирог?
Снимка: iStock

Венера влезе в знака Козирог на 23 януари 2024 г. и ще остане там до 16 февруари, тоест включително и за Деня на влюбените. Венера ще ни позволи да си спомним няколко периода от транзита на Плутон в Козирог. Ползата ще дойде и с подкрепата на Юпитер в Телец, което ни позволява да прегърнем креативността си и да разсъждаваме върху нашата еволюция от времето на Плутон в Козирог.

Вижте как този транзит ще се отрази на вашия зодиакален знак:.

Овен

По време на този транзит можете да процъфтявате в кариерното пространство, тъй като вашите дипломатически умения ще бъдат подобрени. Можете да спечелите всеки със своя чар и харизма. Въздействащо време за тези, които търсят посока, тъй като Венера ще ви върне на пътя, за да намерите нещо, към което сте страстни в кариерата си.

Телец

Тъй като това е земен транзит на Венера, можете да се почувствате много по-свързани с вашите ценности и романтичен живот. През следващите няколко седмици можете да видите как отношенията ви се издигат. Любовта може да се почувства силна сега, когато Венера и Юпитер правят тригон. Можете да получавате и да давате много любов.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: венератрназит
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нищо :)))