Седмичен любовен хороскоп за 5 - 11 февруари

Очаква ни и новолуние
3
Седмичен любовен хороскоп за 5 - 11 февруари
Снимка: Istock

В първата седмица на февруари Меркурий и Плутон ще ни предизвикат да си кажем това, което мислим, за добро или за зло. Венера ще бъде в много добра позиция спрямо Уран, а това може да доведе до флиртове, нови връзки. Очаква ни и новолуние в знака на Водолей. 

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен

В момента може да се интересувате повече от свободата си, отколкото от любовта. През новата седмица силно ще се усеща енергията на Уран, като не бива да забравяме, че ни очаква новолуние във Водолей, а и Слънцето ще бъде в квадрат с Уран. Всичко това може да усложни някои аспекти на романтиката. Няма да искате да компрометирате индивидуалността и автентичността на личността си по никакъв начин. Въпреки че това може да не е толкова голям проблем, ако сте необвързани, но ако вече имате връзка, бъдете внимателни. 

Има вероятност любимият ви човек да не е доволен, ако обръщате повече внимание на приятелите си, отколкото на него. 

Телец 

Скъпи Телци, подгответе се за променящо играта откровение по въпросите за любовта. Благодарение на Венера, която прави прекрасен тригон с Уран във вашия знак, вероятно ще имате голяма промяна. Най-накрая можете да разберете, че за да получите нещо, което никога не сте имали в любовта, трябва да направите нещо, което никога не сте правили. Не забравяйте, че ако настоящият ви любовен живот се усеща като скучен или блокиран по някакъв начин, трябва да погледнете вътре в себе си. Психически коловоз може да блокира големия ви романтичен потенциал. Хубавото е, че сте готови на положителни промени. 

Близнаци 

Близнаци, ако сте обвързани, с любимия ви човек може да имате възможността да разнообразите сексуалния си живот. Венера във вашия 8-и дом на интимността ще направи прекрасен тригон с Уран във вашия скрит 12-и дом. Ако пък сте необвързани, обърнете внимание на всяка възможност да се отдадете на тайна любовна афера. Може би вие и този човек флиртувате от известно време, но никой от вас всъщност не е направил нищо към другия. Тази седмица това може да се промени, тъй като един от вас прави неустоимо предложение. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
С хороскоп, без хороскоп - любов да има!
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Глупости.