Навици на жените, които винаги имат пари

За да успеете с финансите, трябва да останете мотивирани
4
Навици на жените, които винаги имат пари
Снимка: Istock

Може би сте забелязали, че има дами, които винаги са облечени добре, умеят да изглеждат на място… при това без особени финансови възможности. Как го постигат? Може би има някаква тайна, свързана с това как те управляват парите си.

В следващите редове ще се опитаме да разгадаем тази „мистерия“, като ви предложим няколко навика на успешните дами.

Не харчете пари, които нямате

За съжаление, в днешно време изкушенията са навсякъде и вие можете много лесно да попаднете в клопката на бързите кредити. И колкото повече разчитате на тях, вместо на пари, които наистина имате, толкова по-трудно е да се измъкнете от задълженията, които се трупат все повече и повече. Жените с пари знаят това и избягват да харчат това, което нямат. Вместо това те предпочитат да спестяват за артикули или преживявания, които искат, и не се чувстват неудобно да кажат „не“ на другите, защото това не е в бюджета им в момента. Знайте, че е напълно нормално да кажете „не“ на дадена дейност, защото нямате пари.

Разберете какви са вашите нужди и вашите желания

За съжаление, трябва да признаем факта, че като жени сме склонни да купуваме много неща, които искаме, вместо нещо, от което задължително се нуждаем в този момент. Един от най-добрите трикове, за да видите дали наистина искате нещо, е да изчакате няколко дни. Още по-добре е, ако можете да изчакате седмица (или дори две). Ако все още го искате след две седмици, тогава можете да го вземете. През повечето време жените купуват неща, които са плод на импулсивно решение. Ако си дадете допълнително време, може и да откриете, че нямате нужда от повечето от нещата, които искате.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: успехфинансипари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Неоспорим Факт преди 2 месеца
Няма човек , който да е забогатял с труд. Това се отнася и за жените.
1
4
 
4
 
! Отговори
Жените с пари - преди 2 месеца
Техните навици са им били внушени още в предучилищна възраст от онези, които са ги възпитавали. Научили са ги да направят всичко възможно, за да си намерят богат мъж. Съветите, дадени в статията, са за работливи женички с ниски доходи - какво да правят, за да им останат някакви левчета в дните пред заплата.