Кои грешки в обличането ни състаряват?

Имаме старомодна прическа и грим
17 фев 2024 17:40, Михаела Лазарова
3
Кои грешки в обличането ни състаряват?
Снимка: Istock

Макар и да се опитвате да следите модните тенденции, може би понякога усещате, че не сте склонни да правите прекалено много промени в личния си стил. В това няма нищо лошо, но не забравяйте, че това, което ви е стояло добре преди години, може вече да не е подходящо за вас. Ето защо в следващите редове ще ви споделим кои са грешките, които несъзнателно допускате и които може би състаряват. Ето ги и тях:

Носите неподходящо бельо

Линиите на бикините ви, които се виждат през дрехите, със сигурност правят неприятно впечатление. Затова се уверете, че бельото ви „лежи“ гладко върху кожата ви. Ако не харесвате прашки, не е задължително да носите такива. Вместо тях можете да носите бельо с лазерно изрязани ръбове или пък много тънка дантела, които са невидими под панталоните ви. Неточният сутиен пък може да накара гърдите ви да изглеждат увиснали.

Предпочитате прекалено обикновени материи

Много жени купуват рокли от трико или памук, тъй като те са преди всичко удобни. Това обаче е тенденция, която трябва да избягвате. Такива платове са удобни, но също така са и много прилепнали. Те са твърде разтегливи и се мачкат бързо. Вместо това изберете рокли, изработени от тъкани като органичен памук, лен или тенсел. Те ще придадат на визията ви по-структуриран вид.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: модастилдрехи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Трифон преди 2 месеца
Разбира се дреха на която не е ясно къде й е лицето си е чувалче, но вагното какво има в чувалчето.
2
0
 
4
 
! Отговори
Трифон преди 2 месеца
не че разбирам, но хубавата дъска си е хубава и в работен гащеризон. Една дъска на работа носеше накапани със сос дрехи, облечени на обратно за да не вижда петна. Въпреки това не я върнах, защото каката беше S.
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това котенце на снимката нищо не може да го състари.