Кои предмети носят нещастие в дома

Почистете дома си от тях
21 фев 2024 19:27, Михаела Лазарова
9
Кои предмети носят нещастие в дома
Снимка: Istock

Домът е вашата крепост и в него трябва да се чувствате добре, да намирате убежище и да усещате спокойствие, положителна енергия. Всичко това може да се помрачи от някои предмети и неща, които носят нещастие в дома.

Кои са нещата, които трябва да изхвърлите от дома си още сега, защото носят нещастие и правят енергията вкъщи негативна?

Стари брошури, списания, фактури

Всичко, което получавате по пощата вероятно бива захвърлено в някой ъгъл или на някоя маса. Изхвърлете всички тези стари и напълно ненужни хартии, защото те носят нещастие в дома. Онова, което можете да запазите са любимите ви книги. Всички останали брошури, писма, картички, документи с изтекла давност трябва да отидат в коша за боклук, за да прочистите енергията вкъщи.

Увехнали цветя

Увехналите цветя са на практика мъртви. А не искате смърт в дома си, нали? Изхвърлете старите и изсъхнали цветя, защото те носят лош късмет, лоша енергия и определено носят нещастие в дома. Заменете ги с живи и свежи цветя, а най-добре е те да са в саксия. Така ще внесете живот и късмет вкъщи.

Захабена посуда

Пукнати чаши или дори такива с нащърбени ръбове, старите стъклени сервизи със замъглено и издраскано стъкло, захабените прибори за хранене са все неща, които носят лош късмет и нещастие в дома. Освободете енергията вкъщи от тях и ги заменете с нови. Това ще донесе късмет и просперитет в дома, а и ще ви накара да се почувствате по-добре, използвайки нещо ново. Това винаги е добра стратегия.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всичко изброено по-долу, не носи нещастие, а говори за немарлива домакиня! Аман от суеверия!
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Телевизорът. По-голямо нещастие от това няма.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чужди бикини
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пачките - затуй ги фърляйте през балкона :)))
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тъщата
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз пък събирам фактури от пазарувките