Грешки, които да не правите, докато се снимате

Не прикривайте истинските си емоции
23 мар 2024 22:20, Михаела Лазарова
8
Грешки, които да не правите, докато се снимате
Снимка: Istock

 С навлизането на социалните медии, снимките изживяват своя ренесанс. Всички знаем как добрият ъгъл и правилната стойка могат да ни накарат да изглеждаме като звезди. Затова в следващите редове ще ви споделим няколко възможни грешки, които допускате, когато позирате за снимки.

Не позирате пред огледалото

Можете наистина да се почувствате доста неудобно в началото, но когато практикувате нещо, ставате все по-добри в него – това се отнася и за фотогеничния външен вид.

Отидете пред огледалото и изпробвайте различни пози, ъгли и изражения на лицето, за да видите какво трябва да направите, за да изглеждате добре. Ще ви бъде много по-удобно да заемете поза, която сте планирали предварително, отколкото да позиционирате тялото си произволно и да се надявате, че ще застанете по най-добрия възможен начин.

Не се движите

След като направите няколко снимки в една поза, преместете леко тялото и лицето си в различна позиция. Поставете едната ръка на бедрото си; завъртете главата си леко наляво; след това леко надясно; поиграйте с косата си и с ръката, която не е на бедрото ви.

Повечето хора имат навика да заемат определена поза, когато се правят снимки, така че се насилете и се разместете леко. В крайна сметка ще започнете да забелязвате как изглеждате по-добре.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: успехснимкизабавление
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Понякога трябват години да разбереш кой какъв е!
4
0
 
2
 
! Отговори
И най-важното преди 1 месец
Не си правете такива снимки, които ще ви поставят в неудобно положение, ако попаднат в ръцете на злонамерен човек.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нямате подходящ размер краставица.
2
1
 
1
 
! Отговори
че преди 1 месец
сте грозни
1
0
 
8
 
! Отговори
Мдааа преди 1 месец
Това е за шматароци, които нямат никакви интереси и единственото им занимание е да се самоснимат, г'а че са от Холивуд. Жалка работа за шлифовани, без интереси, полирани мозъци