Хороскоп за седмицата – какво да очаквате според зодията си

Астрологична прогноза до 19 май
13 май 2024 22:33, Теодора Драгоева
1
Хороскоп за седмицата – какво да очаквате според зодията си
Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода от 13 до 19 май 2024 година. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Намалете темпото, дефинирайте целите, структурирайте тактиката. Периодът е подходящ за набелязване и извършване на конкретни действия. Ако не сте доволни от сегашната си работа, потърсете нова. Не е изключено да получите допълнителни приходи, но не от основната си заетост, а от хобито. При необходимост от попълване на финансови документи, бъдете изключително старателни. Няма да е фатално, ако допуснете грешка, но ще е досадно.

Телец

Съществените астрологични събития ще се случат основно във вашия знак и влиянието им ще е забележително. На 15-ти Меркурий навлиза в знака ви. Деловите преговори ще протичат безпроблемно. На 18-ти Слънцето ще е в съединение с Юпитер, а Венера с Уран. Ако сте набелязали някакви промени в професионален план, ще успеете да ги осъществите. Не прекалявайте с разходите, защото няма да получите допълнителни приходи, дори да са ви обещани. Събитията ще са динамични, анализирайте ги.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: седмичен хороскоп
Още от Свободно време.
Как да пречистите дома си от лоша енергия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари