Пинк: текила, огнен секс и 13 шева

И за капак купа с картофи върху главата на свекъра й
6 ное 2008 09:17,
36
Пинк: текила, огнен секс и 13 шева
Снимка: БГНЕС

Певицата Пинк направила пожар в спалнята... по време на секс, признава тя пред тв шоуто Access Hollywood.

Това се случило по време на парти по случай Деня на благодарността, обилно полято с алкохол.

"Изпихме три бутилки текила, след което реших, че сладките картофи трябва да бъдат върху главата на свекър ми, така че захлупих купата отгоре му", разказва певицата.

"После взех, че направих пожар в спалнята. Легнахме с Кери (моториста Кери Харт, съпруг на Пинк - бел.ред.), за да правим секс, но се подпали една бейзболна ръкавица, в която бях забравила цигарата си“.

Щурата Пинк добавя през смях: "Навсякъде по пода се въргаляха храна и счупени бутилки. По едно време се озовах в басейна, където едва не получих сърдечен удар. Накрая си порязах ръката, докато чупех лед с пръсти. Наложи се да ме откарат в болница, където ми направиха цели 13 шева. Яка вечер беше!".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
alex преди 15 години
nqma ni6ty po qko ot tova da ne ti za nikoi kakto na neq ne i za nikoi ot malka i se vazhi6tavam mn me kefi
34
0
 
1
 
! Отговори
8888 преди 15 години
Е га ти ***!!!!!
33
0
 
1
 
! Отговори
P!nkBG преди 15 години
ЗАДРЪСТЕНИ ЖАЛКИ !ПО СКУЧНА *** ОТ ВАС НЯМА!
32
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Тази горката хептен се е издухала.Ама нищо,'са радват дечурлигата.
31
0
 
1
 
! Отговори
Петя преди 15 години
за мое най-голямо съжаление тийнейджърите ще възкликнат ЯКОО или КУУЛ! А в крайна сметка това се е превърнало в модел на поведение и в представа за истинско забавление. Накъде върви света? Жалко, че начина ни на живот и забавление ни води към самоунищожение.
30
0
 
1
 
! Отговори
fenka преди 15 години
tova e do 9 ti lud li si be babati ogasva tq e vinagi aktualna i vinagi 6te e na 1 mqsto v muzikalnite klasacii pesnite i sa varhovni a ti si edin prost selqnin koito moje samo da kleveti oti ti 6to si postignal ni6to i 6te si ostane6 s ni6to dokato pink vinagi 6e e vsi4ko i ne go zabravqi
29
0
 
1
 
! Отговори
me преди 15 години
Йей, че ентелегентно се извъдило бре... Я да взема да си пусна Gone to California и да се размажа от кеф. Пък теб те оставям в собствената ти жлъч да се удавиш.
28
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
me, първо си отвори речника и виж какво значи "меркантилен", пък тогава се прави на интелигентен, а чак най-накрая давай акъл на другите. Колкото и да ми я хвалиш тая простакера, за мен си остава една изпаднала ***. Въобще не се кефя на свинщините и, но който си е прасе, се кефи на такива работи. Не си правете труда да ми отговаряте, няма да ви чета повече
27
0
 
1
 
! Отговори
me преди 15 години
е *** *** същество. Абе, *** дето я ругаете Пинк, да сте чули едно нейно парче? Или нещо извън класациите? ***. Типично по БГ! Дай да оплюем, щото ме дразни. Меркантилни дъщества!
26
0
 
1
 
! Отговори
Пинко преди 15 години
Пинк бих я шибал от зори до здрач и едновременно с това бих и гасил пожарите без да ми мигне окото
25
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
баси тъпата ***
24
0
 
1
 
! Отговори
az преди 15 години
Пинк е яка! Кърти мивки просто! Кефим се на парчетата от 100 кила време :) RULZ просто...Превод за спечените:Удивлявам се на забележителната дарба на певицата която ползва творческия псевдоним Пинк.Осмелявам се да отбележа, че сега демонстрира и в известен смисъл твърде фриволно поведение, което все пак подхожда на досегашния и стил. В течение на кариерата си тя показа заложби и способност да ги реализира такива, че името и не гасне вече много години на изменчивия шоу-небосклон. Хайде със здраве и споко с нервите ;)
23
0
 
1
 
! Отговори
P!nkBG (N15) преди 15 години
То,щото живота на Българите е еднообразен и скучен,за това дай и другите да направим така.Бирата в кръчмата,дебелият мазен корем,псуваш политиците,оригваш се и пърдиш като *** (какъвто е),кух като неузрял пъпеш,сноби навсякъде,а за женският идивид...под всяква критика...мъжко ли е,женско ли е,какво е...то облечено в едно и също и естествено и другите така трябва да са! _|_
22
0
 
1
 
! Отговори
P!nkBG (N15) преди 15 години
Казвам,че не е забравена!И кво искаш да се държи като някво 4 годишно детенце от 70-те ли?!Та вие дори не сте я чували как пее бе!Ама не се очудвам,то за хората с талант и успели,винаги има някой селянин,който да изръси някой лаф.Пепел ви на езика...http://de.youtube.com/watch?v=gXYpahPc TME
21
0
 
1
 
! Отговори
P!nkBG (N15) преди 15 години
ХАХАХАХ присмяла се куката на кривият пирон...отивай си слуйте Глорията и ***.Канарите....чудя се дори във вашето село как знаете какво е Интернет...карай...явно това е било последното научено нещо от спрялото ви се вече интелектно развиване...
20
0
 
1
 
! Отговори
do 15 преди 15 години
Много си ограничен, синко...
19
0
 
1
 
! Отговори
do 15 преди 15 години
То каквато тя - такива и феновете. С две думи *** и !
18
0
 
1
 
! Отговори
do 15 преди 15 години
Човече, и какво като издава албуми и т. н.??? И какво от това?! Да се държи на ниво. Но изглежда нейното си е такова - тъпо и малоумно джудженце.
17
0
 
1
 
! Отговори
номер 11 преди 15 години
Eй, 15! Ти явно си някакъв луд фен-тийнейджър, ама няма защо да ме нападаш така. Освен това съм от ж.р.:)
16
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
С простотия винаги се върви нагоре... Колко тъжно...