Риана проговори след побоя

И отказа да коментира фотографията в медиите, която показва нараняванията й
22 фев 2009 09:01,
110
Риана проговори след побоя
Снимка: БГНЕС

Поп-звездата Риана направи изявление, с което благодари на своите фенове за подкрепата след нападението от нейния приятел, изпълнителя на R&B Крис Браун, съобщава Би Би Си.

Тя отказва да коментира изтеклата в медиите фотография, която показва нараняванията й по лицето.

Любопитното е, че тя се появи в петък, 21-ия рожден ден на звездата, която гостува и в България в края на 2007 г. „По искане на властите, Риана няма да коментира инцидента с участието на Крис Браун“, заявява звездата чрез говорителя си. Той уверява феновете на младата изпълнителка, че тя остава силна.

Преди две седмици нейният 19-годишен приятел Крис Браун жестоко я преби в колата им на път за Лос Анджелис преди раздаването на музикалните награди Грами.

Снимката, която разбуни духовете на почитатели и медии, е направена в полицейското управление, където Риана е дала показания за случилото се. На нея се виждат следи от жестокия побой по цялото лице и врата на звездата.

Най-много наранявания има около устните, челото и очите. От снимката изглежда, че Риана има и счупен нос. Единственото нещо по което може да се разбере, че наистина става въпрос за Риана, е нейната татуировка на лявото й рамо. Бащата на Риана каза, че лицето на дъщеря му е било напълно деформирано.

В момента снимката на пребитата Риана е най-търсената и най-скъпата фотография на журналистическия пазар.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
2
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
доволен съм!Но си мисля, че можеше и малко повечко.
49
0
 
2
 
! Отговори
asd преди 15 години
Не знам какво си , но си пий хапчетата и си почивай, преди да коментираш тук
48
0
 
2
 
! Отговори
Анчо преди 15 години
Твоя либовник те е отупал тъй защото има голяма паламалка. Ти нали заради нея сега ще му простиш? Риянке, при *** паламарката и боя вървят комплект, ей затуй е несправедлив живота. :)))гърнегърнегърнегърнегърнегърнегърне
47
0
 
2
 
! Отговори
viki11 преди 15 години
Ако си звезда още повече. Иска се смелост, тя липсва в такъв момент. Остава болката от унижението. Защото той е нейният "Любим". Била съм два пъти с такова лице. От катастрофа и от мъж. "Любимия" на който си се врекъл и си му верен! Отвращава ме интереса на клюкарите. Защото те не са полезни с нищо, само гледат сеир. Нямат и намерение да се борят с насилието. Какъв страх ще всеят сега в този 19-годишен ***?!!! Може би не много голям. Предпочитам рани от катастрофа. Другото боли повече. И борбата с тази злоба и липса на зачитане на по-слабите започва в раждането и продължава всеки един ден. НАУЧЕТЕ СЕ ДА СЕ БОРИТЕ С НАСИЛИЕТО ВСЕКИ ДЕН! ТОВА ГОВОРИ ТАЗИ СНИМКА НА МЕН! ОПИТАЙТЕ И ВИЕ! СТИГА ТЪРТЕИ...
46
0
 
2
 
! Отговори
exxo преди 15 години
42 голям си ...
45
0
 
2
 
! Отговори
Балин преди 15 години
Вземи млъкни да не ти пратя мои агенти да ти направят "финансова криза". Ние със Златина Савова, Ани Тоява, Маги Ла Лока, Фифи Родригес, Сисика Синигерка, Пепа Да Винчи и УУУ сме членове на тайна организация на най-известните личности в българското Интернет пространство. И имаме връзки чак до парламента. Кой се е заял с нас добро не е видял. Не е заплаха, а молба да не говориш глупости и да мислиш какво говориш. Наши агенти и сътрудници има по всички медии, във всички сайтове, вредени са във всички организации. Ние сме нещо като масоните - тайно общество.
44
0
 
2
 
! Отговори
druum преди 15 години
обаче много кахърляци има тук
43
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
*** той я е бил защото я обича , не за друго ;)
42
0
 
2
 
! Отговори
Ванката_Свиленград преди 15 години
До 43... И тебе да са те пребили така и ти ще си грозен.
41
0
 
2
 
! Отговори
a преди 15 години
Колко е грозна : ( Бляк ... това е жената без грим за нищо не става 5% стават , другите не хаха ... аз за това ще си търся жена само сутрин и то още като е в леглото ... иначе не :D
40
0
 
2
 
! Отговори
boklsyor преди 15 години
tova da ne e Samuel Jaksen sled treti rund ot filma Alli
39
0
 
2
 
! Отговори
nakazaniye преди 15 години
gorkata tya ,napravo ne moga da ya gledam taka,momentalno bih ya obarnal i na zadna dva pati da ya raztsepa v negarskiya minjak:):):)
38
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Наистина добре я е подредил , а мисля , че не е трябвало , но все пак на 19 стана един от най-вървежните хип хоп изпълнители , всичко и всички са му в краката ( на нея също ) но той е станал нестабилен , още повече , че и в семейството му е имало такива постъпки баща му редовно е малтретирал майка му , и младежа се е сгромолясал тотално , сега дали леона люис е виновна или не няма значение , важното е че никоя жена не заслужава да бъде жертва на един нестабилен лигав младеж , който прави каквото си поиска
37
0
 
2
 
! Отговори
mmmmmmmm преди 15 години
qm kitaisko
36
0
 
2
 
! Отговори
Роман Абрамович преди 15 години
Преди да лаеш толкова що не минеш през бронкс или бруклин нощем пеша? Че да ти огънат фесляшката *** и не само.Да не говорим, че белият е като агънце в расистките изпълнения в сравнение с въглените.
35
0
 
2
 
! Отговори
Макаров преди 15 години
Чудя се и на коментарии -злобни и обидни на какво се дължи ? Вероятно пубертети или много ниска култура
34
0
 
3
 
! Отговори
Neo преди 15 години
Ей, а на мен ми се драйфа от твоята раса - безмозъчни нискообразовани и *** расисти, скинари и нацистчета. Вие сте *** на България, защото с нищо не допринасяте за нейното развитие. Специално от начина ти на изказване съдя, че си на не повече от 16. Ще ти кажа нещо, ако поне малка част от тая негативна енергия я влагаше в това да взимаш душ и да си миеш смрадливите кубинки и да си переш дънките с навитите крачоли, можеше и да стане нещо от теб. С нищо не си по-различен от ***, които тъй мразиш. Мръсен и миризлив.
33
0
 
2
 
! Отговори
Макаров преди 15 години
Които и да го е направил каквато и постъпка да го предизвикало това е отвратително.Нищо не оправдава такова отношение към жена-мисля ,че "приятелят " и е или наркоман шизофреник или съзнателен насилник.Жалко но такива са нравите особенно в САЩ където насилието е на почит.Всеки ден го гледаме по филмите им
32
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Малка грешка сте допуснали ;) Побоят е станал не след, а преди наградите Грами. ;) Поради инцидента Рияна не пя на наградите
31
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Физиономията на риана - пример за общуването между *** и женската му.